Foto: Presse-fotos.dk

Rådhus afspærret i Middelfart: Politiet afventer sprængstofhunde

Lovgivning

25/06/2021 10:49

Theis

Fyns Politi er fortsat massivt til stede omkring rådhuset i Middelfart efter en mand tidligt fredag morgen brød ind i rådhuset og antændte noget, som ikke er nærmere identificeret. Politiet skal derfor undersøge om kan være tale om sprængstoffer.

For et sikre der ikke befinder sig yderligere eksplosive stoffer i bygningen, afventer politiet i øjeblikket, at sprængstofhunde og forsvarets sprængstofeksperter ankommer til stedet. Derefter skal bygningen gennemgås minutiøst for at sikre, at der ikke er risiko for, at der kan opstå en farlig situation.

Der er iværksat en større politimæssig indsats omkring bygningen, som gør, at den formodede gerningsmand er rammet ind af politiet.

Indsatsen vil formentlig komme til at stå på en stor del af dagen. Den massive tilstedeværelse sker af hensyn til borgernes sikkerhed og tryghed.

Så snart vi kan fortælle nyt i sagen melder politiet det ud til offentligheden.

Opdatering på sagen (11:30)

Forsvarets sprængstofeksperter er nu i fuld gang med at undersøge Middelfart Rådhus for eventuelle sprængstoffer. Det vil formentlig vare nogle timer, inden alle rum og etager er gennemgået, men en mere præcis varighed er det endnu ikke muligt at oplyse.

Mest Læste

Annonce