Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sådan rengør du din airfryer på bare 5 minutter

Mad og drikke

17/05/2024 07:19

J. Bøgen

Det er altså et rart trick at kende!

Airfryere er et hurtigt og nemt apparat til at tilberede dine yndlingsretter. Dog, ligesom alle andre køkkenredskaber, skal husstande rengøre deres airfryer for at sikre, at den forbliver i den bedst mulige stand.

For dem, der har en af disse flittige små apparater derhjemme, har de sandsynligvis tænkt over, hvordan man rengør en airfryer på den rigtige måde. Airfryere bruger måske ikke meget olie, men de steger stadig mad, hvilket betyder, at de skaber stænk og olie.

Derfor har de brug for regelmæssig vedligeholdelse, så de fortsat kan lave dine yndlingsopskrifter pålideligt og effektivt. For dem, der har brug for en nem metode til at få deres airfryer til at skinne igen, delte en kvinde et billigt tip.

Denne genstand skal du bruge

På Hinch Army Facebook-siden hævdede Adrianna Griffin, at opvasketabletter er løsningen på genstridigt snavsede airfryere.

Praktiske og flittige er opvasketabletter en uundværlig genstand at have ved hånden for alle, der sætter pris på hurtige og nemme rengøringsløsninger.

Ikke alene gør de opvasken til en leg, men disse kapsler kan også klare sig godt til rengøring af andre dele af huset og apparater - som airfryere.

Idet hun delte et billede af en ren airfryer-kurv, skrev Adrianna: "Den, der sagde, at bruge en opvasketablet til airfryeren, er en livredder. Madstykkerne, der sad fast på bakken, var umulige at fjerne ved blot at skrubbe. Opblød dem i fem minutter i kogende varmt vand, et skyl og en aftørring, så var opgaven udført. Fedtet er smeltet væk. Jeg har ikke engang en opvaskemaskine, men købte disse meget billigt og tænkte, at de kunne bruges til nogle rengøringshacks, jeg har set på denne side."

Blandingen af enzymer, alkalier og tensider i disse tabletter er god til fedtpletter, madrester og endda lugte. Disse ting er alle meget nyttige til rengøring af retter, men de kan også bruges til at tackle fedt, madrester og lugte andre steder.

Airfryer-kurven så ud som ny og var fri for madrester uden behov for skrubning - og det tog ikke lang tid overhovedet.

Kilde: Express

Mest Læste

Annonce