Foto: Shutterstock

Medie: Flere restriktioner på vej

Nu erfares det, at regeringen har flere restriktioner på vej.

Nu ser det ud til, at regeringen endnu en gang indfører flere restriktioner i Danmark. 

Det er dagbladet B.T., der erfarer, at der er flere restriktioner på vej. Det kommer dagen efter, at smittetallet igen var rekordhøjt, ligesom det samlede antal indlæggelser på danske hospitaler også stiger. 

Nu fortæller B.T., at sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S) formentlig er på vej med flere eller nye restriktioner. Det viser en indkaldelse til et møde, der finder sted ved middagstid tirsdag. 

Mange ubesvarede spørgsmål

Avisen fortæller, at sundheds- og ældreministeren har indkaldt til mødet klokken 12:15. Her mødes Heunicke med sundhedsordførerne fra de andre partier i Folketingsgruppen.

På mødet vil Magnus Heuncike angiveligt orientere ordførerne om regeringens nye tiltag. 

Det er endnu uvist, om regeringen påtænker at skærpe de allerede gældende restriktioner, indføre flere eller brede restriktionerner fra de 69 delvist nedlukkede kommuner ud til resten af landet. Desuden vides det heller ikke, om offentligheden får indblik i dette i dag. Såfremt de gør, så er det sandsynligt, at det sker på et pressemøde i løbet af eftermiddagen.

Siden coronakrisens start har de tv-transmitterede pressemøder været en af de måder, hvor regeringen og sundhedsmyndighederne har kommunikeret nye restriktioner eller ændringer ud til befolkningen. 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.

 • 26.04.21 Sundhed
  Rigshospitalet får nyt middel i kampen mod corona

  Som det første hospital i Danmark har Rigshospitalet fået en autonom desinfektionsrobot UVD Robots fra fynske Blue Ocean Robotics som en donation fra EU-kommissionen. Teknologien gives som led i bekæmpelsen af hospitalsinfektioner, Covid-19 og andre smitsomme mikroorganismer på hospitalerne