Mikkel Johansen i spidsen for Tønders erhvervsudvikling

39-årige Mikkel Johansen er ansat som direktør for Tønder Erhvervsråd

Mikkel Johansen, 39 år, skal stå i spidsen for den fremtidige erhvervsudvikling i Tønder Kommune.

Mikkel Johansen, der i dag er erhvervschef i Sønderborg Erhvervs- og Turistcenter, er netop blevet ansat som direktør for det nye Tønder Erhvervsråd, der nu har ansvaret for den samlede erhvervsfremmeindsats i Tønder Kommune i tæt samspil med kommunen, erhvervslivet, detailhandlen og turistbranchen.

Mikkel Johansen bor i Haderslev og tiltræder sit nye job i Tønder Kommune den 1. november.

Den nye erhvervsdirektør er uddannet i kommunikation og markedsføring og kommer til Tønder Kommune med betydelig erfaring inden for mange af de opgaver, han nu skal være med til at løse her.

Mikkel Johansen har også været en central figur i det store EU-projekt 'Best Brains', hvor han har arbejdet målrettet på at tiltrække og fastholde højtuddannet arbejdskraft i Region Syddanmark. Endvidere har Mikkel Johansen tidligere bestridt en række lederstillinger inden for salg og marketing i det private erhvervsliv.

- Ligesom mange andre kommuner har Tønder udfordringer med at tiltrække højt uddannet arbejdskraft og nye virksomheder. Mine erfaringer fra Sønderborg siger mig, at det bestemt kan lade sig gøre at løse opgaven over tid, når blot de gode ideer og vilje og drivkraft bag er tilstede, siger Mikkel Johansen.

Han vil have fokus på at skabe endnu bedre betingelser for vækst og erhvervsudvikling for områdets erhvervsliv.

- Tønder Erhvervsråd har defineret en række spændende og ikke mindst vigtige visioner og opgaver på området, og jeg glæder mig til at blive en del af dette arbejde i samarbejde med medarbejderne, det lokale erhvervsliv og områdets mange andre relevante interessenter, siger den kommende erhvervsdirektør.

Formanden for Tønder Erhvervsråd, Peter Thorup Hovgaard, glæder sig til samarbejdet med den nye direktør.

- Med Mikkel Johansen har vi fået en meget kompetent leder til at stå i spidsen for det daglige arbejde med at styrke og udvikle erhvervslivet i Tønder Kommune. Mikkel har både erfaring og visioner og lige præcis de kompetencer, vi efterspørger, siger formanden.

Også borgmester Laurids Rudebeck byder den nye erhvervsdirektør velkommen.

- Vi har brug for flere arbejdspladser i Tønder Kommune. Den er en af vores aller største udfordringer. Derfor er erhvervsudviklingen nu lagt over i den nye erhvervsforening, og jeg ser frem til, at den nye direktør sammen med bestyrelsen, medarbejderne og kommunen kommer godt i gang med denne betydningsfulde opgave, siger borgmesteren.

 

Emneord: Mikkel Johansen, Erhverv, Erhvervsråd, Laurids Rudebeck
Tønder Kommune på DenOffentlige.dk Tønder Kommune
Aktivitet: Artikler: 36 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 10.09.15 Ledelse
  Tønder: Svigt i børn- og ungesag har haft konsekvenser

  TV2 opruller en børn- og ungesag fra Tønder Kommune med alvorlige fejl og mangler. Kommunen erkender svigt i sagsbehandlingen og handlede på situationen allerede før sommer

 • 10.09.14 Politik
  Store erhvervspotentialer i Rudersdal

  Rudersdal Kommunes erhvervsområder har både store potentialer, men også udfordringer. Det viser en ny analyse fra Cowi, der lægger op til at invitere virksomhederne med til udvikling af kommunens erhvervsområder.

 • 03.09.14 Infrastruktur
  Køge rykker fortsat som erhvervsvenlig kommune

  For fjerde år i træk er Køge Kommune gået frem i DI’s store erhvervsklimaundersøgelse, og ligger nu på en 18. plads ud af 96 kommuner. ”Det er et fint resultat, men vi går selvfølgelig målrettet efter at gøre det endnu bedre”, lyder det fra borgmester Flemming Christensen.

 • 03.09.14 Infrastruktur
  Vordingborg Kommune vil arbejde sig væk fra bundplacering

  Vordingborg Kommune er på trods af mange nye initiativer på erhvervsområdet placeret i bunden af Dansk Industris årlige undersøgelse af det lokale erhvervsklima. Borgmester Knud Larsen ærgrer sig over, at kommunens indsatser for at forbedre forholdene for erhvervslivet endnu ikke er slået igennem i undersøgelsen.

 • 03.09.14 Infrastruktur
  Borgmester: Vi er gået løs på problemerne

  Problemer med fremkommelighed, infrastruktur og byggesagsbehandling giver Aarhus prygl i national undersøgelse af erhvervsklima. Borgmester Jacob Bundsgaard varsler forbedringer – og kommer samtidig med en opfordring til erhvervslivet.