Miljøministeriet ansætter ny direktør i Naturstyrelsen

Hanne Kristensen er Naturstyrelsens nye direktør. Hun tiltræder stillingen 22. april 2014.

Naturstyrelsens direktør, 42-årige Hanne Kristensen, er uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Her har hun haft direktionsansvar for styrelsens to faglige hovedområder: Forbrugerområdet og Offentlig konkurrence, samt for policy, lovgivning og kommunikation.

Hanne Kristensen har tidligere arbejdet i Miljøministeriet, senest som kontorchef for Miljøpolitisk sekretariat i departementet. Derudover har hun været kontorchef i både Skov- og Naturstyrelsen og By- og Landskabsstyrelsen samt fuldmægtig i Miljøstyrelsen og Miljøministeriets departement. Hanne har også i sin karriere arbejdet som kommunikationsrådgiver i Operate A/S.


Departementschef i Miljøministeriet, Henrik Studsgaard, udtaler:

- Med valget af Hanne har vi lagt vægt på at få en stærk, visionær leder, som kan sætte kursen fremadrettet for Naturstyrelsen. Hanne kender jo Miljøministeriet og jeg er sikker på, at hun er den rette person til at arbejde med Naturstyrelsens fortsatte udvikling, siger han.

Den nyansatte direktør glæder sig til igen at arbejde med naturforvaltning:

- Naturstyrelsen passer på nogle af vores mest allermest fantastiske og værdifulde fælles goder. Det er en meget vigtig samfundsopgave. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en stærk faglig styrelse fyldt med engagerede medarbejdere, siger Hanne Kristensen.

Hanne Kristensen er 42 år gammel, bor på Frederiksberg med mand og to børn og tiltræder stillingen som direktør i Naturstyrelsen den 22. april 2014.

Emneord: Hanne Kristensen, Naturstyrelsen, Natur
Miljøministeriet på DenOffentlige.dk Miljøministeriet
Aktivitet: Artikler: 166 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 20.02.20 Social
  Nyt nationalt outdoor-topmøde har fokus på børnene

  Hvordan får vi børnene ud i naturen? Det er temaet på Danmarks første topmøde om aktivt udeliv - Outdoor Summit - som bliver afholdt for første gang til april. Topmødet samler fagfolk og politikere med det klare mål at udvikle nye, skelsættende helhedsløsninger.

 • 26.03.19 Bæredygtighed
  Flere end nogensinde tog en gratis nat i naturen i 2018

  Der var sidste år over 177.000 bookinger af overnatning i det fri på en af Naturstyrelsens store lejrpladser med primitive forhold i 2018. Det er et rekordstort antal, som har sovet under åben himmel i den danske natur.

 • 27.10.14 Bæredygtighed
  Danmarks natur får en 2020-plan

  For første gang nogensinde har en dansk regering præsenteret en samlet, langsigtet og strategisk plan for Danmarks natur. Planen skal sikre ny og bedre natur til danskerne, og udstikker retningen for dansk naturpolitik frem mod 2020.

 • 09.10.14 Bæredygtighed
  Partnerskab med landbruget om en grøn omstilling

  Mere bæredygtighed i landbruget – sådan lyder overskriften på en ny kampagne, som Aalborg Kommune lancerer i Halkær i uge 43. Kampagnen indeholder målrettet tilsyn med 20-25 landbrug, der får hjælp til at arbejde med bæredygtig udvikling inden for natur- og miljøområdet.

 • 06.10.14 Bæredygtighed
  Brosbøl forbyder sprøjtegift i dyrebar natur

  Miljøminister Kirsten Brosbøl vil gøre det forbudt at sprøjte og gøde Danmarks mest sårbare naturområder. Det skal give bedre vilkår for en del af landets mest værdifulde natur og sjældne dyr og planter.