Mindre stress sikrer sundere medarbejdere

Hvis du har ambitioner for at nå langt i dit arbejdsliv, bør du også have ambitioner om at leve sundere i din hverdag, sove bedre og dyrke mere motion, så du kan præstere bedre i hverdagen.

Det er vigtigere end nogensinde før at sørge for at du er sund og frisk, så du ikke bliver stresset i din hverdag.

Tilskud til sundhed

Det er vigtigt vi plejer os selv og vores medarbejdere, det vil hjælpe dig til at levere et bedre produkt.

I vores travle hverdag er det blevet sværere at sørge for at spise varieret nok til, at du får indtaget alle de vitaminer du har brug for i løbet af dagen.

Det er vigtigt at du ikke er i underskud af vitaminer, da det kan både medfører at du ser mere træt ud, at du er mere sløv og at du ikke er lige så kvik som du burde være.

Der findes et utal af måder hvorpå du kan undgå at komme i underskud kroppens byggesten, det kan være at sørge for at motiverer medarbejderne til at spise sundere og mere varieret.

Når vi lever sundt, lever vi også gladere, humøret opleves tit at være nede hvis der er mangel på kroppens byggesten, men samtidig hvis der er mangel på motion.

For rigtigt mange kan det være svært at opretholde en sund og varieret kost, når den travle hverdag nogle gange presser på, men det betyder ikke at det ikke er vigtigt for dig at holde din krop sund.

Hvis du har en travl hverdag, behøver du ikke at nedprioritere din krop, men du kan drage nytte at kosttilskud der kan hjælpe dig med at indtage de af kroppens byggesten du mangler, tag evt. et kig på helsekost fra jala-helsekost.dk.

Mindre røg er mindre stress

Mange af danskerne ryger almindelige cigaretter i hverdagen og for mange kan det være svært at stoppe, men et rygestop kan reducere chancen for stress og depression.

For langt de fleste kan det være utrolig hårdt at stoppe med at ryge, da det ofte gør at du bliver ukoncentreret og at humøret kan svinge, og med en hverdag på arbejde kan det virke umuligt at komme igennem et rygestop.

Der er dog opstået en ny trend der kan hjælpe med rygestoppet. Flere og flere i Danmark er begyndt at ryge E-cigaretter, dette skyldes at det er muligt at tilpasse den lige præcis til dine præferencer.

Den kan fordelagtigt benyttes til et rygestop, da du kan vælge hvor meget nikotin der skal være i væsken og langsomt skrue ned indtil du ikke har noget nikotin i den mere, så du slipper for dårligt humør og koncentrationsbesværet.

Desuden findes der et utal af smage og måder hvorpå du kan tilpasse hvor meget damp den producerer ad gangen.

E-cigaretten kører på et batteri der alt efter størrelse holder mellem 1 og 2 dage adgangen uden opladning, desuden sidder der en coil, som kan skiftes og giver dig enten mere eller mindre smag ud af væsken.

De fleste udbydere kan vejlede dig i hvordan de fungere og hvad du skal være opmærksom på. Du kan få dine e-cigaretter fra din-ecigaret.dk.

Hårtab/stress overskrift

Stress kan skyldes rigtig mange ting, og vise sig på et utal af måder, f.eks. håret mister tykkelse. Der kan desuden være et utal af årsager til hårtab, den mest normale er selvfølgelig genetiske årsager.

For mænd er det desværre gældende at kroppen omdanner det mandlige kønshormon om til DHT, som svækker hårsækkene som resulterer i tyndere hår, men også kortere hår.

Hårtab vil derfor ramme alle mænd, spørgsmålet er bare om hvornår det sker.

Der er selvfølgelig andre faktorer der påvirke hårtab og en af de store syndere er stress, det fysisk stress og psykisk stress, og det kan derfor være vigtigt at sørge for at stresse af med motion, ordentlig kost og ordentlig søvn, hvis arbejdet presser på.

Læs mere om hårtab og behandling mod hårtab på poseidon-klinikken.dk.

Obsidian Digital på DenOffentlige.dk Obsidian Digital er et digitalt marketing bureau med speciale i performance marketing. Vi har kontor i København og Aarhus, men trækker kunder fra hele verden....
Aktivitet: Artikler: 21 | Kompetenceområder: 3

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også