Justitsministeren får ny særlig rådgiver

Ledelse

11/3/14 1:17

Freja Eriksen

Justitsministeriet har ansat Mikkel Boje som særlig rådgiver for justitsminister Karen Hækkerup. Han tiltræder stillingen den 17. marts 2014.

Mikkel Boje er 33 år og kommer fra en stilling som kontorchef i Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold.

Mikkel Boje skal bistå ministeren i pressespørgsmål og i det regeringspolitiske arbejde og kommer til at danne makkerpar med Morten Høyer, der har været særlig rådgiver for Karen Hækkerup siden 2011.

Læs også: Udrejseafdelinger i fængslerne skal sikre effektive hjemsendelser 

”Mikkel var ministersekretær for mig, da jeg startede som social- og integrationsminister, og er en af de mange dygtige embedsmænd, jeg har mødt på min vej. Jeg er rigtig glad for, at han har sagt ja til at arbejde sammen med mig igen”, siger Karen Hækkerup.

Behovet for at have to særlige rådgivere er opstået, fordi Karen Hækkerup ved seneste regeringsrokade blev medlem af regeringens koordinationsudvalg.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.