Elisabeth Arnold ny formand for Statens Kunstråds repræsentantskab

Kulturminister Uffe Elbæk har udpeget Elisabeth Arnold til ny formand for Statens Kunstråds repræsentantskab frem til 31. oktober 2015. Elisabeth Arnold er cand.scient. (biokemi) og bl.a. folketingsmedlem for Det Radikale Venstre i 1988-2007, og herunder formand for Folketingets Europaudvalg 2005-2007. Elisabeth Arnold har også haft en lang række andre tillidsposter som medlem af bl.a. bestyrelsen for DR, repræsentantskabet for Statens Kunstfond samt repræsentantskabet for Aarhus Symfoniorkester.

Kulturminister Uffe Elbæk udtaler:
”Jeg er stolt over og glad for at kunne udpege den nye formand for Statens Kunstråds repræsentantskab. Elisabeth Arnold har kendskab til både kunstlivet og til kunststøttesystemet og har gennem sin lange karriere indhøstet nogle værdifulde erfaringer, som jeg mener, at Statens Kunstråds repræsentantskab vil kunne nyde stor glæde af.”

Statens Kunstråds formål er at fremme udvikling af kunsten i Danmark og dansk kunst i udlandet. Statens Kunstråds repræsentantskab har til opgave at udpege medlemmer til Statens Kunstråd og dets fagudvalg og i øvrigt følge Kunstrådets virksomhed. Repræsentantskabet rummer en bred vifte af medlemmer udpeget af kunstlivets organisationer og institutioner samt af Folketingets partier.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer