Ny fagchef i Ringkøbing-Skjern Kommune

01/09/2015 08:04

Nick Allentoft

Ringkøbing-Skjern Kommune henter ny fagchef for Land, By og Kultur i Kerteminde, hvor hun har været fovaltningsdirektør.
​Fremover skal Ringkøbing-Skjern Kommunes fagområde Land, By og Kultur ledes af den 57-årige Lone Rossen, der senest kommer fra en stilling som forvaltningsdirektør i Miljø- og Kulturforvaltningen i Kerteminde Kommune.

Lone Rossen overtager stillingen efter Jakob Bisgaard, der før sommerferien tiltrådte som ny vækst- og udviklingsdirektør i Jammerbugt Kommune.

- Lone Rossens profil matcher det, vi som kommune står og har brug for. Det gælder naturligvis i fagområdet Land, By og Kultur, men også i forhold til samarbejdet med den øvrige organisation og med området generelt. Vi har med Lone fået en chef, der har en stærk ledelsesmæssig og faglig ballast, som hun har bevist, at hun kan omsætte. Hun kender allerede det område, hun nu er sat i spidsen for, og hun kender dermed de udfordringer, vi står overfor. Vi glæder os meget til samarbejdet med Lone, siger direktør Flemming Juel-Nielsen.   Som forvaltningsdirektør i Kerteminde Kommune har Lone Rossen blandt andet stået i spidsen for et skifte i Miljø- og Kulturforvaltningen fra en stærk myndighedsorienteret forvaltning til en serviceminded organisation med fokus på samarbejde på tværs af fag- og stabsområder, partnerskaber og en helhedsorienteret betjening af kommunens borgere og virksomheder.   Ud over stillingen som forvaltningsdirektør i Kerteminde Kommune har Lone Rossen blandt andet erfaring med sig fra en stilling som enhedschef for Patentenheden i Patent- og Varemærkestyrelsen og forskningsdirektør for Bioteknologisk Institut.   - Jeg glæder mig meget til at begynde. Jeg har allerede fået en introduktion til Land, By og Kultur, der som område minder om det, jeg arbejdede med i Kerteminde. Jeg er blevet præsenteret for en organisation med dygtige medarbejdere, hvor der er opbygget en række store styrker, der skal bygges videre på. Det kommer blandt andet til at ske ved at fortsætte fokus på at samle området til en enhed, der er en attraktiv samarbejdspartner internt såvel som for områdets borgere og erhvervsliv, siger Lone Rossen.   Som fagchef får Lone Rossen ansvaret for Byg og Miljø; Vej og Park; Trafik, Vej og Havne; Planlægning; Land og Vand; RKSK Ejendomme; Affald og Genbrug samt Kultur, Natur og Fritid. Privat er Lone Rossen gift med Claes. Tilsammen har de fire voksne børn. Lone bor i pt. i Odense. Hun tiltræder stillingen 1. oktober 2015.

Mest Læste

Annonce