Nonbo vil være borgmester

Karsten Nonbo går efter at blive Næstveds første Venstre-borgmester. Den 59-årige folketinngspolitiker har sagt ja til at blive borgmester-kandidat, skriver Sjællandske. Byrådsmedlem Flemming Jay stiller også op, og den rutinerede Søren Revsbæk overvejer, om han skal stille op til kampvalget. Venstre holder opstillingsmøde den 2. maj.

- Jeg er meget tilfreds med, at medlemmerne afgør, hvem der skal være Venstres borgmesterkandidat. Vi kender navnene på to eller tre af kandidaterne, men der kan melde sig nye kandidater på mødet, siger formanden for Venstre i Næstved Kommune, Jørn Frydenlund til Sjællandske.

Hans R. Hansen har været Venstres borgmesterkandidat ved de sidste to valg, men han ønsker ikke at tage kampen op mod den 41-årige socialdemokratiske borgmester Carsten Rasmussen.

Hans R. Hansen er netop fyldt 70.

Emneord: Karsten Nonbo, Næstved Kommune, Borgmester, Søren Revsbæk, Flemming Jay
DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1360 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Læs også

 • 08.06.20 Politik
  Lønkompensationsordningen skal udfases

  Regeringen og arbejdsmarkedets parter er enige om en udfasning af den midlertidige lønkompensationsordning for lønmodtagere frem til og med 29. august. Herefter ophører ordningen.

 • 02.06.20 Politik
  Så meget har regeringen sparet på konsulenter

  Regeringen, KL og Danske Regioner er som en del af økonomiaftalerne for 2021 blevet enige om, at forbruget af eksterne konsulenter i kommuner og regioner er for højt og skal nedbringes. Dermed er der nu under et år efter regeringens tiltrædelse aftalt eksterne konsulentbesparelser i den offentlige sektor på i alt 2 mia. kr. årligt. To tredjedele af regeringens ambition om årlige konsulentbesparelser på 3 mia. kr. er således nået.

 • 03.11.15 Ledelse
  Gode idéer skal geninnoveres

  En god idé er på vej til at sprede sig i Næstved kommune. Men den ændrer sig på rejsens gang.

 • 28.10.15 Velfærd
  25 kommuner i partnerskab om tidligere forebyggende indsats for udsatte børn og unge

  Et nyt partnerskabsnetværk under Socialstyrelsen skal arbejde med at udvikle en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats for udsatte børn og unge.

 • 20.06.12 Politik
  KL: Samme regulering af vederlag til kommunalpolitikere som til MF’ere

  Når Folketingets medlemmer kan bevilge sig selv en bedre regulering af deres løn, burde de også være lydhøre over for kommunalpolitikeres rimelige ønske om en bedre regulering af deres vederlag. Det siger KL’s formand, Erik Nielsen, i en kommentar til, at Folketinget netop har vedtaget en ny og gunstigere regulering af deres egen lønudvikling.