Foto fra Linkedin

Ny direktør i Statsforvaltningen

Direktør fra Skat bliver ny topleder i Statsforvaltningen.

Anette Hummelshøj er 53 år og uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet. Hun kommer fra en stilling som direktør i Skatteankestyrelsen og har tidligere været chef i både Ankestyrelsen og den tidligere Familiestyrelse.
Børne- og socialminister Mai Mercado siger:
 
”Vi står over for en helt grundlæggende ændring af den måde, skilsmissefamilier mødes på. Statsforvaltningen bliver afløst af et familieretshus, hvor en særlig børneenhed fremover skal sikre, at hensynet til barnet bliver vægtet endnu højre. Det er helt afgørende, at det nye system bliver etableret, så borgerne oplever bedre sagsbehandling og mindre konflikter – men også med respekt for de mange dygtige medarbejdere.
 
Anette Hummelshøj har den helt rigtige kombination af erfaring med det social- og familieretslige område henholdsvis som afdelingschef og kontorchef i Ankestyrelsen og den tidligere Familiestyrelse, ligesom hun har stærke kompetencer, når det kommer til forandringsprocesser i statslige organisationer. Jeg ser frem til at samarbejde med hende.”
 
Anette Hummelshøj siger:
 
"Jeg er utrolig glad for og ydmyg over for den opgave, som jeg har påtaget mig, og det er bestemt en opgave, jeg brænder for – specielt at skabe gode løsninger for børn og forældre, som ønsker hjælp i en ofte svær periode af deres liv.
 
Jeg glæder mig til sammen med de dygtige og dedikerede medarbejdere i Statsforvaltningen og i tæt samarbejde med ministerområdets øvrige institutioner samt interessenter at arbejde målrettet for at indfri de politiske ambitioner på området."
 
- Anette Hummelshøj
 
Anette Hummelshøj tiltræder stillingen den 15. oktober 2018 og afløser direktør Helle Haxgart.
Emneord: Anette Hummelshøj, Statsforvaltningen, 300818
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også