Diana Galthen Madsen er ny leder af sygeplejen i Aabenraa Kommune fra 1. marts 2021. Privatfoto

Ny leder for sygeplejen kommer med 20 års ledererfaring

Diana Galthen Madsen bliver ny leder for sygeplejen i Aabenraa Kommune 1. marts.

Det bliver et ufatteligt spændende arbejde, jeg kommer til at stå i spidsen for.

Sådan lyder det fra 46-årige Diana Galthen Madsen om sit nye job som leder for sygeplejen i Aabenraa Kommune fra 1. marts.

Hun er uddannet sygeplejerske og kommer med cirka 20 års ledererfaring inden for hjemme- og sygeplejefaget. Samtidig har hun altid ønsket sig at arbejde med at hjælpe andre, da det altid har lagt hende på sinde, siden hun som barn lærte faget at kende gennem sin mor, der arbejdede i faget.

"Jeg brænder for sygepleje og vil sammen med medarbejderne stå for at yde det bedste over for borgerne. Også selvom den demografiske udvikling gør, at der kommer et andet pres fremadrettet, som vi skal tage bestik af," siger Diana Galthen Madsen, der bor i Gråsten med sin mand og børn, og fortsætter:

"Medarbejderne kan forvente af mig, at jeg er udviklingsorienteret og kan se muligheder i at gøre tingene på andre måder, hvis det giver mening inden for den grundlæggende kvalitet, vi skal levere til borgerne. For vi skal sikre en høj faglig kvalitet og skabe det gode liv for borgerne med fokus på kerneopgaven."

Ser frem til samarbejdet

Michael Metzsch, sundhedschef i Aabenraa Kommune, ser frem til samarbejdet med den nye leder for sygeplejen:

"Vi har blandt andet ansat Diana, fordi hun kommer med en bred erfaring fra både sygepleje og visitationsområdet i andre kommuner. Med hendes erfaring ser vi frem til, at Diana kan hjælpe os med at videreudvikle aktivitetsstyringen af kommunens sygepleje, så den fremadrettet vil fungere endnu bedre end nu og derved i højere grad understøtte en sikker økonomisk styring af sygeplejens økonomi."

"Vi ser også frem til, at Diana kan bidrage til arbejdet med at sikre et endnu bedre arbejdsmiljø i sygeplejen, så vi fremadrettet både kan fastholde medarbejderne i sygeplejen og rekruttere nye medarbejdere, når vi har behov for det," siger Michael Metzsch.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 23.06.21 Ledelse
  Ny regionsrådsformand i hovedstaden

  Et enigt regionsråd udpegede tirsdag aften den socialdemokratiske gruppeformand til at afløse Sophie Hæstorp Andersen, der fortsætter som menigt medlem – og skal fokusere mere på valget til overborgmesterposten i København

 • 21.06.21 Ledelse
  Redningsmænd får Forsvarsministerens Medalje

  Forsvarsministerens Medalje uddeles én gang om året og tildeles personer, der har ydet en anerkendelsesværdig eller frygtløs indsats. I dag overrækker forsvarsminister Trine Bramsen Forsvarsministerens Medalje til fem redningsmænd fra kystredningstjenesten.

 • 17.06.21 Ledelse
  Dansk Ældreråd får ny formand

  På Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde den 16. juni er Inger Møller Nielsen uden modkandidat valgt som ny formand for ældrerådenes landsorganisation. Hun afløser Mogens Rasmussen, der efter to år på posten, har valgt ikke at genopstille.

 • 01.06.21 Ledelse
  Direktør for Landbrugsstyrelsen fratræder

  Stillingen som direktør vil snarest muligt blive slået op efter gældende regler.

 • 28.05.21 Ledelse
  Søren Brostrøm indtræder i WHO’s globale bestyrelse

  Sundhedsstyrelsens direktør har i den forløbne uge været i Geneve for at deltage i WHO’s årlige Verdenssundhedsforsamling. Ligesom i 2020 finder den sted virtuelt, men fordi Søren Brostrøm har ledet møder i en af de to hovedkomitéer, har han deltaget i Geneve.