Ny regionsdirektør vil stramme op efter Holst-skandale

Der skal rettes gevaldigt op på det indtryk, som borgerne har fået af Region Syddanmark de seneste måneder. Det mener regionens nye direktør, Jane Kraglund.

Hun er netop begyndt i sit nye job, og for hende er det klart, hvad der skal prioriteres.

Hun vil bruge de seneste måneders stormvejr omkring den tidligere ledelse med Carl Holst (V) i spidsen som udgangspunkt til, hvordan man strammer op og kigger fremad.


- Vi skal kigge på, hvilke procedurer der skal justeres, og hvilke samtaler der skal til for at få åbenhed og ordentlighed i sagerne, siger Jane Kraglund til DR Syd.

Læs også: Jane Kraglund ny regionsdirektør i Syddanmark

Den nye direktør understreger, at borgerne kan have tiltro til, at problemet handlede om den tidligere ledelse.

Tidligere i debatten har det ellers lydt, at det var selve kulturen i regionen, der var et problem, men det afviser den nye direktør.

- Der er foregået nogle problematiske ting i direktionssekretariatet, men langt de fleste medarbejdere har ikke haft noget med det her at gøre, siger Jane Kraglund til DR Syd.

Jane Kraglund har tidligere arbejdet i Region Syddanmark og kommer fra en stilling som universitetsdirektør på Aarhus Universitet.

Emneord: Jane Kraglund, Region Syddanmark, Skandaler, Carl Holst
Gæster på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige udvælger og prioriterer hver dag indholdet på DenOffentliges forside og temasider. Historier, der ikke har en aktiv bruger som afsender, men som stilles til rådghed...
Aktivitet: Artikler: 1828 | Events: 7 | Kompetenceområder: 8

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også