Ny vicekommunaldirektør til Lejre

Lejre Kommune henter ny vicekommunaldirektør i Albertslund.

Lejre Kommune har ansat Kristina Koch Sloth (51) som vicekommunaldirektør. Kristina Koch Sloth kommer fra et job som direktør for børn, sundhed og velfærd i Albertslund Kommune.

Lejre Kommunes kommunaldirektør, Inger Marie Vynne, fortæller om ansættelsen:

”Kristina Koch Slot har en solid økonomisk og ledelsesmæssig baggrund og god erfaring på flere af de faglige områder: fra børn og unge til kultur, sundhed og mad. Det stemmer rigtig godt med retningen i Lejre Kommune, hvor vi vil styrke samarbejdet på tværs af centre og områder og samtidig bevare den stærke faglighed”, siger kommunaldirektør Inger Marie Vynne.

Kristina Koch Sloth er oprindeligt uddannet økonom. Hun fik tidligt erfaring på kulturområdet, blandt andet som leder af Dansens Hus i København. Derefter var hun 11 år i Københavns Kommunes Børne- og Ungdomsforvaltning, inden hun begyndte som direktør i Albertslund for snart tre år siden.

Og det var især to ting, der fik Kristina Koch Sloth til at søge til Lejre Kommune:

”Med anbefalingerne fra Lejre Kommunes kernevelfærdsudvalg er der lagt op til et spændende og frugtbart samarbejde mellem borgerne og kommunen. Jeg er sikker på, at der ligger en enorm energi i at styrke samarbejdet og være fælles om opgaverne”.

”Samtidig er jeg personligt meget glad for naturen, og jeg har et blødt punkt for mad baseret på gode og sunde råvarer – ikke mindst i offentlige institutioner, hvor der ofte er en tæt sammenhæng mellem maden og trivslen. Også her er Lejre Kommune et fyrtårn”, tilføjer den nye vicekommunaldirektør.

Kristina Koch Sloth er vokset op tæt på Roskilde Fjord og det, hun betegner som ”Lejre Kommunes baghave”: Hun er født i Gundsømagle, er student fra Amtsgymnasiet i Roskilde og har boet i Jyllinge. Privat er hun gift med Lars Koch og mor til to sønner på 18 og 21 år.

Kristina Koch Slot tiltræder den 1. februar, og dermed er Lejre Kommunes nye ledelsesstruktur på plads. Ud over Kristina Koch Slot består ledelsen af kommunaldirektør Inger Marie Vynne og vicekommunaldirektør Henrik Nielsen.

Emneord: Kommunaldirektører, Lejre Kommune, Albertslund Kommune, 030119
Lejre Kommune på DenOffentlige.dk Lejre Kommunes vision er sammenfattet i bogen Vores Sted: Læs den her. Vi ønsker at være et sted med stærke fællesskaber, frirum til initiativ og naturen som rammen om det hele.
Aktivitet: Artikler: 18 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også