Foto: Shutterstock

Nye symptomer på corona bekræftet

Et Sundhedspolitisk tidsskrift melder nu om nye corona-symptomer hos folk.

Det har efterhånden været længe kendt, at man ikke nødvendigvis har sluppet coronavirussen helt, selvom man ikke længere er smittet med virussen.

Mange mennesker har nemlig oplevet diverse symptomer efter, at de er blevet raske igen, og nu er der kommet endnu et symptom, som man kan opleve efter coronasmitte.

Det er Sundhedspolitisk tidsskrift der skriver, at personer der er smittet med coronavirus, kan opleve at få længerevarende hudproblemer. Det kan blandt andet være brændende eller kløende fornemmelser.

Brændende og kløende fornemmelse

“Symptomerne viser sig for eksempel som brændende og kløende fornemmelse, inflamationer, mørkeblå betændte områder og små godartede tumorer,” lyder det fra tidsskriftet.

Ifølge Sundhedspolitisk Tidsskrift kan personer opleve hudproblemer i flere måneder efter, at de har været smittet med covid-19, og det sker angiveligt ved flere personer, end man først forventede.

“Der er en undergruppe af patienter med covid-manifestationer på huden, der har langvarige covid-symptomer. Dette er især bemærkelsesværdigt for pernio eller frostknuder, og vi mener, at dette fænomen faktisk er underrapporteret i registreringsdatabasen, og således måske er endnu mere almindeligt, end som vi ser det i disse data,” lyder det fra Ester Freeman fra Massachusetts General Hospital i Boston.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 12.05.21 Sundhed
  Nu hjemtages sygdomsbehandling til Danmark

  Sundhedsstyrelsen udgiver i dag en faglig retningslinje, der beskriver henvisningen af patienter med Essentiel Tremor, også kaldet rystesyge. Det sker i forbindelse med, at det nu er besluttet, at patienter skal kunne behandles med fokuseret ultralyd i Danmark, i stedet for kun i udlandet.

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.