Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Endnu en dansk bilist ramt af stenkast

24/6/21 9:07

LTT

Onsdag aften blev endnu en dansk bilist ramt af stenkast på motorvej E6 i Sverige det oplyser Ewa-Gun Westford fra politiet i Sydsverige ifølge Ritzau.

Svensk politi har i alt modtaget 54 anmeldelser, siden april, om stenkast mod biler, og det sker primært i mod danske biler, på de sydsvenske veje. 

Onsdag-dag var tre danske biler blevet ramt af stenkast i Sydsverige. Svensk politi mener, der er tale om den samme gerningsmand, og de intensiverer nu efterforskningen. Selvom dagens tre hændelser er sket over en længere strækning, formoder politiet, der er tale om den samme gerningsmand. “Der er en rimelig lang afstand mellem de tre hændelser, så vedkommende har skulle rykke sig, men det har godt kunne lade sig gøre rent fysisk.” fortæller Eva-Gun Westford til TV 2 Lorry hun understreger, at sagen har højeste prioritet hos politiet i det sydlige Skåne

Gerningsmanden eller gerningsmændene er fortsat på fri fod, og svensk politi kæmper stadig med at finde motivet bag forbrydelserne. Nu er den danske jusistminster, Nick Hækkerup (S)  gået ind i sagen og rettet henvendelse til sin svenske kollega.