Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Medie: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

23/10/20 8:22

Theis

Mette Frederiksen vil angiveligt indkalde til corona-pressemøde i dag, hvor der vil blive præsenteret nye restriktioner.

Det går desværre alt andet end den rigtige vej med covid-19 for tiden. I går havde vi det højeste antal smittede på en dag, og ude i verden er smitten også eksploderet, hvilket har resulteret i, at udenrigsministeriet nu også fraråder rejser til Tyskland og Cypern.

I går meldte Mette Frederiksen også ud, at der ville komme nye restriktioner mod coronavirussen, og de restriktioner kan meget vel blive meldt ud i dag.

Nye restriktioner bliver præsenteret i dag

Ifølge B.T, så erfarer de nemlig, at Mette Frederiksen vil indkalde til pressemøde i dag fredag. Årsagen er de stigende smittetal, og på pressemødet vil Mette Frederiksen præsentere de nye restriktioner.

Det er endnu uvist hvilke restriktioner, der er tale om, men meget tyder på, at det vil være en reducering af forsamlingsforbuddet, samt mundbind i de danske supermarkeder.

Det er nemlig de ting, der nævnes igen og igen af eksperter og politikere. Hvis pressemødet bliver afholdt i dag, så vil de nye ændringer formentlig træde i kraft allerede i morgen lørdag eller fra begyndelsen af den kommende uge.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.