Indstil en tekst til Sprogprisen.dk

Ledelse

24/02/2017 13:49

Anne Kjærgaard

Har du læst en sprogligt suveræn tekst på de sociale medier? Er du faldet over en fængende hjemmesidetekst? Har du modtaget en mail eller et brev der er knivskarpt formuleret? Så indstil teksten til Sprogprisen.dk!
Sprogprisen.dk uddeler sprogroser til det gode sprog, og du kan nu nominere en tekst til årets sprogpris.   Vi vil gerne rose de virksomheder, organisationer, myndigheder og institutioner der arbejder med sproget i det daglige. Vores håb er at deres prisværdige tekster kan inspirere andre.    Giv en god tekst chancen for at vinde Nu har du muligheden for at belønne det gode sprog ved at indstille en tekst til Sprogprisen 2017.   Prisen uddeles i tre kategorier:
  • Årets bedste brev/e-mail
  • Årets bedste hjemmesidetekst
  • Årets bedste tekst på sociale medier.
Du kan indstille din kandidat inden den 1. marts 2017 på www.sprogprisen2017.dk.   Sprogdagen 2017 om ”Magtens sprog” Prisen uddeles på Sprogdagen 2017 den 6. april i København. Sprogdagen er et fagligt arrangement med masser af inspiration til det videre arbejde med sproget både i de private virksomheder, på uddannelsesstederne og i den offentlige sektor.    Emnet for Sprogdagen 2017 er "Magtens sprog", og programmet er spækket med spændende oplæg om sprog og kommunikation.   Bag Sprogprisen står Dansk Sprognævn, Det Danske Sprog- og Litteraturselskab, Djøf, Forbundet Kommunikation og Sprog, kurtstrand.dk, Modersmål-Selskabet, RetorikMagasinet, sproget.dk og Syntaksis.   Øvrige sponsorer: Gyldendal og Narayana Press.   Kontaktpersoner Ida Elisabeth Mørch, [email protected], tlf.: 3374 7409. Tina Reichstein, [email protected], tlf.: 2258 6804.

Mest Læste

Annonce