Klokken 14.00 er der pressebriefing på Albertslund Politigård. Arkivfoto: Shutterstock

Politi indkalder til corona-pressemøde

Som følge af de stigende corona-smittetal på Vestegnen indkalder Københavns Vestegns Politi nu til et pressemøde.

Politikredsen på den københavnske vestegn, Københanvs Vestegns Politi, indkalder til corona-pressemøde i dag - tirsdag den 8. september - klokken 14.00 på politigården i Albertslund. Det oplyser politikredsen på deres hjemmeside.

Her vil politidirektøren for Københavns Vestegns Politi, Kim Christiansen, med al sandsynlighed fortæller, hvordan de stigende smittetal på den københavnske vestegn vil påvirke politiets arbejde i.

Blandt de 18 kommuner i Danmark, der i går af sundhedsmyndighederne fik skærpet corona-restriktionerne, indgik samtlige 11 vestegns-kommuner.

De 11 vestegns-kommuner, som også hører under Københavns Vestegns politikreds, er Albertslund, Ballerup, Brøndby, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk.

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 14.06.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen påbegynder ny vaccinationsindsats

  Tilslutningen til COVID-19 vacciner er generelt høj i Danmark, men der er samtidig lokale forskelle på, hvor mange der bliver vaccineret. Derfor sætter Sundhedsstyrelsen ind med et nyt pilotprojekt med information, hjælp og etablering af nært tilbud i områder med lav vaccinationstilslutning i samarbejde med udvalgte kommuner og regioner.

 • 14.06.21 Sundhed
  Nyt fra sundhedsstyrelsen: Her bør borgere stadig bruge mundbind

  Sundhedsstyrelsen kommer med nye anbefalinger om borgernes brug af mundbind i sundhedsvæsenet. Anbefalingerne gælder fra 14. juni. Fremover anbefales brug af mundbind til patienter, der har symptomer, der kan være tegn på COVID-19, til alle der skal testes for COVID-19 og på enkelte steder på sygehuse og i almen praksis.

 • 11.06.21 Sundhed
  Tilbagekaldes: Mug i madvare

  Rømer Vegan tilbagekalder et parti veganske nuggets og et parti veganske fiskefinde, da der er risiko for mug i produkterne.

 • 11.06.21 Sundhed
  Tilbagekaldelse af produkt fra Libero

  Libero tilbagekalder ammeindlæg af mærket Libero Nursing Pads af sikkerheds- og kvalitetsmæssige årsager. Tilbagekaldelsen gælder alle produkter fra forbrugere, lagre og butikker - med øjeblikkelig virkning. 

 • 11.06.21 Sundhed
  Nu lempes restriktioner i den kollektive trafik

  Som led i den seneste aftale om genåbning er det besluttet, at kravet om mundbind fjernes for siddende passagerer og personale i den kollektive trafik. Der skal dog stadig bruges mundbind ved ud- og indstigning og for stående passagerer.