Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Flere uheld på samme motorvej: Op til 1 times ektra rejsetid

Politi

08/02/2024 08:24

J. Bøgen

Det kan blive en langstrakt affære at komme på arbejde i dag ...

Her til morgen advares der om glatte veje i stort set hele landet - og i særligt en landsdel giver det store problemer for trafikken.

På E20 Fynske Motorvej er der nemlig sket flere uheld torsdag morgen, og det betyder, at det kan tage overordentligt lang tid at komme fra A til B, uanset om man skal mod øst eller vest.

Og størstedelen af problemerne finder du omkring Odense.

60 minutter ekstra flere steder

Mellem Ålsbo og 53 Odense V har der tidligere på morgenen været et uheld i retning fra Middelfart mod Odense, som der godt nok er ryddet op efter nu.

Der har imidlertid oparbejdet sig en rigtig lang kø, og det betyder, at man stadig skal regne med op til 60 minutters rejsetid, hvis man skal den vej. Man regner nemlig først med, at køen er blevet afviklet i løbet af formiddagen.

Der skulle også være sket et nyt uheld mellem Kildebjerg og 53 Odense V, så der lige nu kun er et enkelt farbart spor. Her forventer man, der er ryddet op i løbet af formiddagen.

Uheldet betyder også, at der er et spor spærret i den modsatte retning, altså fra Odense mod Middelfart, og her er der også voldsom kæ.

Mellem 51 Odense S og 53 Odense V i retning fra Odense mod Middelfart skal man nemlig også regne med op til 60 minutters ekstra rejsetid.

Mest Læste

Annonce