Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Lastbilchauffør med opråb til forældre: "Jeg vil ikke have et barns liv på min samvittighed!"

Politi

19/12/2023 10:58

J. Bøgen

Facebookopslaget er allerede blevet delt flere hundrede gange.

Det kunne være endt galt. Helt galt.

Heldigvis nåede Tommy Glans at træde hårdt på bilens bremse, da han endelig fik øje på den lille skikkelse.

Tommy fortæller til TV 2, at han på vej ind i en rundkørsel blev mødt af en dreng, som Tommy vurderer til at have været omkring ni eller ti år, cyklende modsat kørselsretningen, på vejbanen - uden lys.

Det var faktisk først, da bilens lygter kastede lys på den cyklende dreng, at Tommy opdagede den modkørende trafikant, og da han kom hjem, satte Tommy, der har 20 års erfaring som lastbilschauffør, sig til tasterne.

Det blev til et facebookopslag, som nu er blevet liket over 1000 gange og delt næsten 300 gange.

Opråb til forældre

I opslaget på Facebook skriver Tommy Glans:

"Kære forældre hvis dit barn kommer hjem og har mødt en vred mand i en bil så er det muligvis mig der har taget en alvorssnak med dit barn på grund af at dit barn ikke har haft lys på deres cykler eller har kørt mod færdselsretningen i rundkørslen i skrillinge (på Østfyn, red.) ... jeg vil personlig være meget ked af det hvis jeg ramte jeres barn fordi at jeg ikke kunne se barnet og jeg ville miste mit job som chauffør og ville komme til at miste hele min livseksistens...

Så vær nu venlig og fortæl jeres børn at der er konsekvenser ved at cykle i denne mørke tid.. med pres på at der SKAL være lys på cyklen og at det er sindssygt farligt at køre i mod kørselsretningen! Jeg vil ikke have et barns liv på min samvittighed!!"

Man tør ikke tænke på, hvordan det kunne være endt, hvis Tommy havde været ude at køre i sin lastbil i stedet for sin privatbil på netop det tidspunkt.

Mest Læste

Annonce