Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Motorvej spærret, 4 biler i uheld

Politi

24/11/2022 08:10

J. Bøgen

Politi og redning er på stedet.

Morgenpendlingen bliver en langstrakt affære, i hvert fald hvis man kører på E45 Nordjyske Motorvej i sydgående retning.

Mellem 34 Sønder Borup og 44 Hadsten er der nemlig sket et uheld med intet mindre end fire biler, og indtil videre er der omkring 40 minutters ekstra køretid.

Østjyllands Politi skriver på Twitter, at der ikke umiddelbart er nogen alvorlig personskade, men det er ikke til at sige, hvornår motorvejen åbnes igen.

"Vi er i øjeblikket til færdselsuheld på Nordjyske motorvej i sydgående retning mellem Randers og Hadsten. 4 køretøjer impliceret. Begge spor er helte spærret for nuværende. Politi og redning er på stedet. Umiddelbart ingen alvorlig personskade. Vi opdaterer," lyder det i tweetet.

Længere nordpå er der også køkørsel, mere præcist i sydgående retning på E45 Nordjyske Motorvej mellem Serviceanlæg Dall og 29 Svenstrup.

Her er der lige nu 25 minutters ekstra rejsetid, men derudover afvikles trafikken normalt, så det burde være overstået i løbet af morgenen - i hvert fald når myldretidstrafikken er helt afviklet.

Mest Læste

Annonce