Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Motorvej spærret, 5 km kø

Politi

25/01/2023

Jens Asbjørn Bøgen

Der er sket flere uheld i trafikken mandag morgen.

Motorvej E20, E45 ved Kolding

På E20, E45 Sønderjyske Motorvej i sydgående retning er motorvejen spærret mellem motorvejskryds Kolding og 62 Kolding Ø på grund af et uheld.

Afspærringen betyder, at der er skabt hele 5 kilometer kø på både E45, E20 Sønderjyske Motorvej, motorvejskryds Skærup og 62 Kolding Ø og på E20 Taulovmotorvejen 61 Taulov og motorvejskryds Kolding.

Redningsmandskab og politi arbejder på højtryk på stedet, men man har ikke nogen fast tidshorisont for, hvornår der kan genåbnes - det bliver dog tidligst kl. 8.45.

Sønderjylland

På E45 Sønderjyske Motorvej i nordgående retning er højre spor spærret mellem fra Haderslev mod Kolding mellem afkørsel 66 Christiansfeld og 65B Vonsild.

Årsagen er en havareret lastbil, og politi og redningsmandskab er på stedet.

Trafikken kan eftersigende passere i venstre spor med forsigtighed, men trafikken snegler sig afsted flere kilometer, før man kan komme forbi. Sidste chance for at køre af motorvejen og undgå kø er 66 Christiansfeld.

Nordsjælland

På E47 Helsingørmotorvejen er der sket et uheld i venstre spor i retning fra Helsingør mod Hørsholm.

Uheldet er sket mellem 5 Humlebæk og 6 Nivå, og politi er redningsmandskab er på vej til stedet.

Derudover er der forlænget rejsetid og tæt trafik på Helsingørmotorvejen omkring 5 Humlebæk og rasteplads Isterød. Årsagen til det er, at der tidligere på morgenen har været en bil i brand i nødsporet.

Der forventes normal trafik i løbet af morgenen.

Mest Læste

Annonce