Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Motorvej spærret af politiefterforskning: Nu er der tragisk nyt om 26-årig

Politi

21/11/2023 08:17

J. Bøgen

En formodet gerningsmand er anholdt.

Morgentrafikanter i det jydske måtte enten finde alternative ruter eller væbne sig med en god portion mulighed denne tirsdag morgen - i hvert fald hvis planen var, at man ville køre via Rute 18 Midtjyske Motorvej.

For i retning fra Herning mod Holstebro, helt præcist mellem 14 Herning Ø og 15 Herning N var motorvejen simpelthen spærret i begge retninger.

Årsagen en politiindsats, men læser man på Midt- og Vestjyllands X-profil, tyder det på, det er en efterforskning af et anmeldt knvistikkeri.

"Vi arbejder pt. ved PotentialeHotellet i Herning. kl. 01.44 modtog vi en melding om et knivstikkeri, og arbejder derfor på stedet. Den formodede gerningsmand er anholdt. Respekter politietsafspærringer og anvisninger. Vi følger op med yderligere information senere," lyder det i opslaget.

PotentialeHotellet er et forsorgshjem for unge hjemløse, og det ligger relativt tæt på netop den del af motorvejen, hvor der netop nu er afspærret. Det skal dog siges, at det ikke er bekræftet, at de to ting har en sammhæng.

Motorvejen er genåbnet, men der er også tragisk nyt fra politikredsen.

26-årig død

En 26-årig mand er nemlig afgået ved døden efter at være blevet stukket med en kniv.

Politiet skriver videre på X, at man har anholdt en 23-årig mand, som er blevet sigtet for drab. Senere i dag bliver han fremstillet i grundlovsforhør.

Artiklen fortsætter under opslaget.

I en pressemeddelelse skriver Midt og Vestjyllands Politi:

En 26-årig mand er natten til tirsdag afgået ved døden efter knivstikkeri i Lund ved Herning. En 23-årig mand er anholdt, sigtet for drab.

Kort før klokken 02.00 natten til tirsdag fik Midt- og Vestjyllands Politi en anmeldelse om knivstikkeri på PotentialeHotellet i Lund ved Herning og at en person var løbet fra stedet.

Den 26-årige blev erklæret død på stedet. De pårørende er underrettet.

Kl. 02.23 blev den formodede gerningsmand, en 23-årig mand, anholdt i Herning. Han vil senere i dag blive fremstillet i grundlovsforhør.

Både den afdøde og den formodede gerningsmand har tilknytning til PotentialeHotellet i Lund, der er et forsorgshjem for unge.

I forbindelse med at politiets patruljer har søgt efter spor, har Herning-motorvejen været afspærret i begge retninger i ca. en halv time. Den er genåbnet. Politiet beklager, de gener, som afspærringen har medført, men håber på forståelse for, at det var nødvendigt i forbindelse med sporsikring og efterforskning.

Politiet er fortsat til stede flere steder i Herning i forbindelse med blandt andet sporsikring.

Midt- og Vestjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.

Mest Læste

Annonce