Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Offer i kritisk tilstand: Politiet søger vidner til alvorligt knivstikkeri

Politi

11/01/2024 07:55

J. Bøgen

Vagtchef opfordrer til hellere at ringe en gang for meget end en gang for lidt.

I aftes, den 10. januar 2024 kl. 21.10, modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet stukket med en kniv på gaden i det sydlige Aalborg. De nærmeste pårørende er underrettet.

Nordjyllands Politi afsendte straks et større antal patruljer frem til stedet, da anmeldelsen indgik til alarmcentralen.

Og fremme på gerningsstedet kunne politiets patruljer konstatere, at en 21-årig mand var blevet ramt af knivstik. Den unge mand kom hurtigt under behandling af en tilkaldt ambulance, og offeret er transporteret til sygehuset med henblik på yderligere behandling for sine skader.

Offeret er i kritisk tilstand.

Vagtchefen og politikommissær Karsten Kristensen fastslår:

”Vi kan ikke i øjeblikket udtale os om de nærmere omstændigheder omkring overfaldet, ligesom vi heller ikke kan det omkring et muligt motiv. Det er det, som vores efterforskning nu skal have belyst.”

Ring 114, hvis du har set noget

Og i den forbindelse retter Karsten Kristensen en appel til offentligheden:

”Vi søger vidner. Slet og ret. Så har man set noget før, under eller efter overfaldet, så skal man med det samme ringe til os på telefon 114. Ring hellere en gang for meget end en for lidt. Det kan eksempelvis være, hvis man har set personer løbe fra stedet umiddelbart efter overfaldet, men det kan også være andre observationer, man har gjort sig.”

Og har man andre oplysninger i sagen, der er relevant for politiet, så skal man også ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Massiv efterforskning

Der venter nu politiet et større efterforskningsarbejde. Det betyder, at der kommer til at være synligt politi i området omkring gerningsstedet, ligesom der også vil kunne være mere synligt politi i resten af byen i de kommende mange timer.

”Det er naturligt, når vi efterforsker. Så foretager vi rigtig mange undersøgelser: forhøringer, afhøringer, tekniske undersøgelser, afspærring, sporsøg. For nu blot at nævne nogle få eksempler på vores forskellige efterforskningsskridt,” uddyber vagtchefen.

Og derfor kan politiet heller ikke udtale sig om sagens nærmere detaljer på nuværende tidspunkt.

”Opnår vi gennembrud eller anholdelser i sagen, så skal vi nok melde det ud til offentligheden, så hurtigt som det er muligt for os, men som sagt: Vi har nu et stort stykke undersøgelsesarbejde foran os, der skal sikre, at vi kan få pågrebet gerningspersonen eller -personerne til denne helt uacceptable handling og få belyst omstændighederne grundigt, så den eller de ansvarlige kan blive stillet til regnskab for deres forbrydelse.”

Mest Læste

Annonce