Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Uheld på motorvej: Op til 1 times forlænget rejsetid

Politi

17/11/2023 15:49

J. Bøgen

Flere veje er desuden spærret på grund af vand.

Turen hjem på weekend kan blive en langstrakt affære - i hvert fald hvis du skal ud at kære i det jydske.

Der er nemlig sket et uheld i nordgående retning mellem 58 Hedensted og 56b Horsens C, og det giver voldsom kø.

Godt nok kan uheldet passeres med forsigtighed, men ifølge Vejdirektoratet skal man allerede nu regne med op til 60 minutters ekstra rejsetid, hvis man skal den vej.

Politi og redning er fremme ved uheldsstedet, og man forventer tidligst at kunne åbne for alle vognbaner omkring kl. 16. Der er dog en lang kø, der skal afvikles, før man kan regne med normal trafik.

Lukkede veje på grund af vand

Flere steder i landet er der desuden udfordringer med lukkede veje, og fælles for dem alle er, at det er vand, der er synderen.

Hvis vi bliver i Jylland til at starte med, er Skovgårdsvej syd for Aarhus spærret i begge retninger på grund af oversvømmelser - og vejen vil være lukket helt frem til d. 27. november.

På Sjælland er der problemer på Rute 23 i retning fra Kalundborg mod Tølløse mellem 2 Kvanløse og 1 Tølløse. Vand på vejen betyder nemlig, at der er helt spærret, og derfor skal bilister køre fra senest ved 2 Kvanløse.

Længere nordpå, Rue 21 Odsherredsvej i retning mod Sjællands Odde, er der også vandproblemer. Her er frakørslen mod Vig spærret, og der er ikke umiddelbart nogen tidshorisont for genåbning.

Vi slutter af i hovedstaden, helt præcist Rute 19 fra Jægersborg mod København mellem 1 Bernstorffsvej og Hans Knudsens Plads. Her er et sprængt vandrør skyld i, at vejen er komplet spærret, og trafikken ledes af ved 2 Tuborgvej.

Teknikere er i gang med at arbejde på stedet, og man forventer, at man kan genåbne for trafik i løbet af eftermiddagen.

Mest Læste

Annonce