Det vides ikke, hvad der fik den 57-årige mand til at reagere så voldsomt. Foto: Shutterstock
Det vides ikke, hvad der fik den 57-årige mand til at reagere så voldsomt. Foto: Shutterstock

Vanvidskørsel på vej hjem fra Aldi

Politi

20/06/2022 13:26

J. Bøgen

En 57-årig mand fra Aarhus havde mere end almindeligt travlt med at komme hjem fra Aldi søndag aften. Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

På parkeringspladsen ved Aldi på Ndr. Strandvej i Ebeltoft, satte manden sig ind i bilen for at køre afsted, men af uvisse årsager gik han amok bag rettet.

Han dyttede flere gange og standsede op og spærrede vejen for en anden bil. Efterfølgende accelererede han pludseligt og kørte frem mod fortovet. Her måtte en 41-årig mandlig fodgænger springe for livet og gemme sig bag en lygtepæl for ikke at blive ramt af bilen.

Den 57-årige mand accelererede igen og kørte denne gang direkte mod en anden bil. Den 36-årige mand bag rattet i den udsatte bil måtte bakke op over et helleanlæg for at undgå at blive påkørt.

Efter den besynderlige episode på parkeringspladsen kørte den 57-årige fra stedet. Kort tid efter blev han dog anholdt i sit sommerhus, hvor hans bil også var parkeret.

Manden er sigtet for vanvidskørsel, da han satte andres liv i fare, og han bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Randers i dag, mandag.

Mest Læste

Annonce