Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mette Frederiksen beholdt milliongevinst selv – manden fik intet

Politik

29/04/2023 08:33

Redaktionen

Forskellen i den private velfærd er til at tage at føle på hjemme hos statsminister Mette Frederiksen.

1 million kroner.

Så stor var gevinsten i runde tal for Mette Frederiksen, da hun op mod påske fik solgt sin villalejlighed beliggende ved Harreskoven nord for København. En gevinst der er skattefri via skiftende lovgivninger, som Mette Frederiksen selv har været med til at vedtage.

Vel og mærke skattelovgivninger, som på mange måder står i skærende kontrast til de udmeldinger, både Mette Frederiksen og hendes parti løbende er kommet med. Det efter at det i noget nær årtier har været en udtalt socialdemokratisk ambition, at det sociale skel også på boligmarkedet skal nedbringes mest muligt.

Hvilket hjemme hos Mette Frederiksen, langt fra må anses for at være noget, der nemt kan gennemføres.

Det skyldes ifølge Bjørknæs.dk, at Mette Frederiksen ejede huset ved Harreskoven alene – og således uden at hendes mand, Bo Tengberg, havde nogen andel.

Derfor er det også statsministeren selv, som har scoret den store gevinst på trods af, at hun kun ejede huset i nogle få år.

Ifølge oplysninger i Tingbogen, var køberen af Mette Frederiksens nu tidligere bolig en københavnsk forretningsmand, der flytter ind sammen med sin kone, der er ansat ved Københavns Kommune.

Mest Læste

Annonce