Foto: Steen Brogaard
Foto: Steen Brogaard

Nedsmeltningen fortsætter: Søren Espersen melder sig ud af Dansk Folkeparti

Politik

25/6/22 6:47

Redaktionen

I går kunne Peter Skaarup melde ud, at han stoppede hos Dansk Folkeparti. Lørdag morgen melder en anden af partiets store profiler ud, at han stopper i partiet.

På Twitter meldte Søren Espersen ud her til morgen, at han stopper i Dansk Folkeparti. Det sker dagens efter, at en anden af partiets helt store profiler også sagde farvel. Det kan du læse mere om nedenfor.

På Twitter skriver Søren Espersen:

"Jeg melder mig i dag ud af Dansk Folkeparti, som jeg har været medlem af i 27 år. Der er mange årsager til min beslutning. Jeg siger tak for godt kammeratskab med rigtigt mange DF'ere, som jeg har mødt gennem årene - og ønsker dem alt godt."

Til TV2 udtaler Søren Espersen, at processen startede allerede omkring nytår:

"Det har meget at gøre med stemninger og måder at være på over for hinanden og meget stærke følelser, som nogle har. Det kan jeg ikke leve med. Det ønsker jeg ikke at være en del af. Jeg er for sensibel, hvad det angår. Jeg ønsker ikke at bruge mine sidste år af min karriere på dårlige stemninger og vibrationer," siger han til TV2.

Søren Espersen fortsætter som løsgænger i Folketinget, men flirter måske allerede med Inger Støjbergs parti.

I hvert fald udtaler han til TV2: "Jeg vil gerne se, hvad eksempelvis Inger Støjbergs parti udvikler sig til. Det ved man jo ikke."

Annonce