Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Unødvendig dragt og krokodilletårer: Gør stærkt grin med Mette Frederiksen

Politik

28/11/20 7:57

Det er ikke alle, der mener at Mette Frederiksens tårer i går var ægte. En af dem er partiformanden for Liberal Alliance, Alex Vanopslagh, der mener, at det er et stort spin fra socialdemokratiet.

Danmarks statsminister Mette Frederiksen skulle i går på en mindre rundtur i Danmark, hvor hun først var oppe at tale på Hjørring Gymnasium, inden turen gik til Kolding, hvor hun skulle tale med en minkavler, der på grund af Mette Frederiksen og regeringen måtte aflive alle sine mink.

Efter snakken skulle de ned til et mindre doorstep, hvor de ville tale foran tv-medierne, og her blev det en ganske følsom affære. Statsministeren havde hvert fald svært ved at holde tårerne tilbage, men var de tårer så ægte?

Det tror Liberal Alliances partiformand, Alex Vanopslagh ikke, og han hænger derfor statsministeren ud i et opslag på sin Facebook-profil. Her kalder han det et kæmpe spin, da Mette Frederiksen først ifører sig en - i hans ord - enorm dragt, der ikke er nødvendig, og derefter kalder han statsministeren ud på hendes ‘krokodilletårer’

“Amen, nu når det socialdemokratiske spin jo nye højder.” lyder det fra Liberal Alliances formand, der fortsætter:

“Først med den enorme dragt. Hallo, statsminister. De RASKE mink ER døde.Det er simpelthen for tykt med den dragt/kostume på en *tidligere* minkfarm, som *aldrig* har haft smitte. Der er ingen fare. Hvorfor give det indtryk?” fortsætter han, inden han langer ud efter ‘krokodille-tårerne’

“Og hvad skal “krokodilletårerne” til for bagefter? Vi ønsker ikke en statsminister, der græder over sine fejl. Vi ønsker en statsminister der retter op på sine fejl. Tager ansvar for dem og erkender dem.Falder danskerne for det der?” lyder det slutteligt fra partiformanden.

Tror du Alex Vanopslagh har fat i noget, eller var det ganske ægte fra Mette Frederiksen?