Danmarks fremtid skabes på nyt socialt medie

06/03/2013 18:01

Assembly Voting - Aion ApS

TAGDEL.dk er Danmarks nye sociale medie og fællesskab på tværs af borgere, frivillige foreninger, offentlige institutioner og virksomheder. Alle der vil være med til at skabe bedre løsninger på samfundets udfordringer er inviteret.

”Fællesskabet er den største ressource vi har! Hvis vi alle tager et større ansvar og bidrager til at løse samfundets små og store udfordringer, får vi bedre løsninger og et endnu stærkere fællesskab. TAGDEL.dk giver mange nye muligheder for at sætte fællesskabets ressourcer i spil”- siger Stefan Tholstrup Schmidt en af idémændenen bag TAGDEL.dk

TAGDEL.dk er et socialt medie, hvor alle borgere, foreninger, institutioner, kommuner og virksomheder kan oprette en profil. Alle kan dele sine udfordringer med andre brugere, bidrage til at skabe konkrete løsningsforslag og samtidig være med til at føre løsningen ud i livet.

Idéen til TAG DEL startede for to år siden og bliver på mandag kl. 14 til virkelighed når hele Danmark får adgang til TAGDEL.dk. Stefan nævner i flæng Hedensted Kommune, Ungdommens Røde Kors, Ældre Sagen, Mandag Morgen, Muskelsvindfonden, Københavns Borgerservice og FriSE, som bare en håndfuld af de 50 organisationer der er med på TAGDEL.dk fra start.

Interessen for projektet har været stor i både foreninger, offentlige organisationer og virksomheder og den stigende aktivitet på TAG DELs Facebook-side lover godt for den almindelige borgers interesse. Hele holdet bag TAG DEL er ekstremt spændte og ser meget frem til at præsentere hele Danmark for TAGDEL.dk

På facebook.com/tagdel har holdet hver dag siden starten af januar præsenteret en ny organisation der deltager på TAGDEL.dk og de fortsætter frem til på mandag.

Fakta

TAGDEL.dk åbner mandag d. 11 marts kl. 14

Ideen til TAG DEL er udtænkt af de to iværksættere Simon Holmgaard og Stefan Tholstrup Schmidt ud fra devisen om, at flere hoveder tænker bedre end et.

Hvorfor TAG DEL?
TAGDEL.dk er sat i verden i troen på, at man kan skabe langt bedre løsninger, hvis man gør det muligt for alle at bidrage med netop deres kompetencer og ressourcer. Visionen er at gøre danskerne til det mest samfundsengagerede borgere i verden.

Hvad er TAG DEL?
TAG DEL er en række let betjente redskaber, der gør det nemt at involvere omverdenen i og samarbejde om udvikling og realisering af løsninger på samfundets små og store udfordringer.

Alle borgere, foreninger, institutioner, kommuner og virksomheder kan oprette en profil og dele deres udfordringer med fællesskabet og søge hjælp til at løse små og store samfundsrelevante udfordringer.

Alle er velkomne til at TAGe DEL. Du deltager, når du har tid og lyst - på vej fra a til b i toget eller hjemme i sofaeen. På TAGDEL.dk udvikler vi samfundet sammen 24 timer i døgnet.

TAGDEL.dk drives af KPH – Københavns Projekthus. KPH er en forening
og et projekthus for kulturelle og sociale iværksættere.

TAGDEL.dk er udviklet i samarbejde mellem KPH og Aion ApS.

Projektet er støttet af Det Obelske Familiefond og VELUX FONDEN i samfinansiering med VILLUM FONDEN

TAG DEL er uafhængig af politiske, religiøse og kommercielle interesser.
 

Vil du vide mere?

Få mere information på vores hjemmeside TAGDEL.dk eller facebook.com/tagdel og se vores video HER

Kontakt TAG DEL
Presseansvarlig:
Camilla Wikke tlf.: 2840 9960 – mail: [email protected]

Mest Læste

Annonce