Opvarmning af din nye lejlighed i Malaga

25/8/19 10:23

Mange danskere drømmer om at investere i en lejlighed i Spanien, hvor særligt den sydlige del af landet omkring Malaga er populær.

Sponsoreret indhold

Dette er der mange gode grunde til: Priserne er attraktive, maden er god, havet er blåt, og vejret er dejligt de fleste måneder af året. Er du én af disse mange danskere, som godt kunne tænke sig at få fingrene i en dejlig lejlighed i Malaga, så kan du med fordel læse dette indlæg. 

Her finder du nemlig en række gode informationer om, hvordan danske og spanske lejligheder adskiller sig fra hinanden, samt hvilke overvejelser du bør gøre dig i forbindelse med køb af lejlighed i Spanien. 

Læs med, og bliv klogere på køb af lejlighed i Malaga. 

Manglende isolering giver kolde vintermåneder

Du bør først og fremmest vide, at isoleringen i en dansk lejlighed og i en spansk lejlighed ikke er den samme, hvilket er en af de væsentligste forskelle på området. Hvis du investerer i en lejlighed i Malaga eller et andet sted i Spanien, vil den sjældent være isoleret, ligesom der heller ikke vil være nogen centralvarme, hvilket langt de fleste lejligheder i Danmark har. Den manglende isolering og centralvarme vil du sandsynligvis ikke bemærke i de fleste måneder, hvor den udendørs temperatur er høj. 

Når vinterkulden først rammer, vil situationen dog typisk være anderledes, og du vil blive mødt af blandt andet et koldt gulv, som ikke er opvarmet. Derfor finder de fleste det nødvendigt at opvarme lejligheden, hvilket typisk sker ved hjælp af aircondition, gasovne, flytbare radiatorer eller lignende. Disse varmer effektivt boligen op, men bidrager typisk ikke til den samme vinterhygge, som du kender fra Danmark, hvor der er god isolering og centralvarme. På den anden side sparer du dog mange penge på varme i løbet af året, hvilket er en økonomisk gevinst ved at investere i en lejlighed i Spanien.  

Den manglende isolering og centralvarme er én af de største forskelle, du vil opleve, når du køber en lejlighed i Spanien. Heldigvis kan du opvarme lejligheden på forskellige måder, hvilket du kan læse meget mere om i det følgende afsnit. 

Et pillefyr giver grøn energi med gode besparelser

Hvis du er på udkig efter en fordelagtig måde at opvarme din lejlighed på, så er et pillefyr måske den rette løsning til dig. Et pillefyr er en miljøvenlig løsning, som bruges til opvarmningen af boliger. Det varmer vandet op på samme måde, som gas- eller oliefyr gør, men adskiller sig ved at anvende træpiller til at fyre med. Disse træpiller er fabrikeret af sammenpressede træspåner og savsmuld, hvilket bidrager til en mere miljørigtig løsning. 

Der er desuden ofte mange penge at spare ved at fyre med et pillefyr. Sammenlignet med traditionelle energikilder kan du typisk halvere dine energiudgifter. Udgifterne til selve fyret vil hurtigt være tjent ind, idet du ikke bruger så mange penge på energi. Et pillefyr er derved en fordelagtig og langvarig løsning på mange punkter. 

Der findes mange forskellige modeller af pillefyr, som passer til individuelle behov. Derfor er du også nærmest garanteret, at der findes en model, som matcher dine ønsker. Pillefyret har gennemgået en stor udvikling med årene. Tidligere kunne det være besværligt at finde træpiller, og selve fyret krævede også en del rengøring. I dag er vedligeholdelsen minimal, og pillefyret er forholdsvist nemt at installere.  

De konkrete priser på pillefyr er varierende, afhængig af hvilken model du ønsker. Hos varmekilder.dk er der blevet foretaget en test af træpillefyr, hvilken kan hjælpe dig med at finde den rette model til dig. I testen finder du alt fra diverse specifikationer til konkrete priser på pillefyr, så du kan blive klogere på, om det er denne energikilde, du vil anvende til at opvarme din lejlighed i Malaga. Læs med, og bliv klogere på priser på pillefyr og meget andet ved at følge linket. 

Find en god og pålidelig dansk ejendomsmægler

Hvis du har planer om at købe lejlighed i Malaga, hvor du kan nyde dejlig mad og en smuk udsigt, så er der en række forskellige ting, som du bør være opmærksom på. Når du køber lejlighed i Malaga, er der særligt mange administrative faktorer, som skal være på plads. Du skal eksempelvis registreres forskellige steder. 

Derudover bør du gøre op med dig selv, hvilken type lejlighed du er på udkig efter. De fleste danskere har ikke brug for så mange indendørs arealer, når de opholder sig i udlandet. Her tilbringes det meste af tiden nemlig alligevel udenfor, og derfor kan du med fordel gå efter en lejlighed med tilhørende altan eller terrasse. Udendørsarealer som disse vil nemlig forlænge og udvide arealet indendørs, hvorfor du ikke længere har brug for så meget plads der. 

Du kan desuden med fordel vælge at få professionel hjælp fra en god og pålidelig dansk ejendomsmægler, som har en stor viden om området. Du kan både få hjælp fra danske og/eller spanske ejendomsmæglere, det afhænger blot af dine ønsker. Hvis du ikke selv taler spansk, er det særligt en god idé at få hjælp fra en ejendomsmægler, som både taler spansk og dansk, da du herved har en sparringspartner, som forstår begge sprog.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.