Planlæg din næste vinterferie

10/12/2017

Nick Allentoft

Overvejer du at tage på en vinterferie, så læs her om kør selv skiferie.

Efter julen kommer vinteren for alvor og dette er for mange mennesker forbundet med en vinterferie. I vinterperioden kan man rent faktisk have mere brug for en ferie end i sommerperioden. Dette hænger sammen med de mørke og kolde dage, som kan få nogle mennesker til at miste overskuddet. Overvejer du at tage på en vinterferie, så læs med nedenfor.

Overvej ferieform

Hvis du gerne vil på en vinterferie, så bør du først og fremmest overveje hvilken ferieform, som tiltaler dig mest. Har du brug for en aktiv ferie med sjove stunder sammen med familie eller venner, så kan du overveje en skiferie. Har du derimod brug for en daseferie og for at få dit overskud tilbage igen, så kan en solferie være rigtig god. Man bør dog ikke undervurdere ferier i det danske, som ofte både er billigere og mere afslappende.

Skiferie

Går du og drømmer om at komme på en skiferie, så kan en kør selv skiferie være en rigtig god ide. Er du dog ikke den store fan af at skulle køre i oceaner af timer, så er der også en mulighed for dig. Ønsker du for eksempel at tage på en skiferie i Norge, så er det muligt at tage færgen til Norge. Dette betyder altså, at du blot skal køre til og fra færgen. Denne form for kør selv skiferie er især også god, da den giver mulighed for at starte ferien rigtig godt ud med en hyggelig færgetur.

Solferie

Ønsker du at tage på en solferie, så er der også muligheder for dette. Solferie i vinterperioden giver dig dog færre mulige destinationer, end hvis du rejser i sommerperioden. Dette hænger sammen med klimaet, da du vil skulle flyve forholdsvist langt væk for at nå til et andet klima end det, som vi oplever i Danmark. Der er dog visse destinationer såsom Egypten og De Kanariske Øer, hvor du undgår en alt for lang flyvetur og hvor du stadig har mulighed for at slikke sol.

Ferie i Danmark

Man behøver ikke nødvendigvis tage ud at rejse i sin vinterferie. Man kan også blot arrangere en hyggelig vinterferie i Danmark. Dette vil ofte være mere overskueligt og vil derudover sandsynligvis ikke ende med at koste lige så mange penge, som hvis du tog på en skiferie eller en solferie. En ferie i Danmark kan for eksempel være en hyggelig tur i sommerhus med familie eller venner. Her vil der både være tid til grin og afslapning. Du kan dog også vælge at tage nogle få dage ud af kalenderen til en overnatning på et hotel. Har du børn, så kan en tur i Lalandia også være en rigtig god ide, da børnene her vil have mulighed for at lege samtidig med, at de voksne har mulighed for afslapning.

 

Mest Læste

Annonce