POV relancerer DenOffentlige.dk

02/3/20 6:07

Kristian V. Jensen

POV International har per 1. marts 2020 overtaget driften af DenOffentlige.dk under navnet POV DenOffentlige. De to digitale medier vil fortsat udkomme på hvert sit site med separate redaktionelle profiler og som selvstændige, åbne platforme uden betalingsmur. Samarbejdet vil åbne muligheder for videndeling og debat på tværs af de to medier, siger POV’s ledelse, der også vil styrke POV DenOffentliges journalistiske indhold.

POV overtager per 1. marts 2020 driften af nichemediet DenOffentlige.dk, som har eksisteret siden 2010. DenOffentlige vil fremover udgives under navnet POV DenOffentlige, og vil fortsat fungere som uafhængigt nichemedie med fokus på velfærdsstaten og den offentlige sektor i Danmark. 

Relanceringen af Danmarks største platform for den offentlige sektor vil tilføre mediet ny bevågenhed, et nyt fokus såvel som en vægtig journalistisk ballast, et bredere netværk og en direkte kanal til en bredere læserprofil.

DenOffentlige har gennem årene bygget en stærk profil som et samskabende medie, hvor repræsentanter for offentlige og statslige organisationer, politikere og meningsdannere har haft adgang til selv at publicere nyheder, blogs og debatindlæg, og vi inviterer alle eksisterende kunder til at fortsætte samarbejdet på samme vilkår som hidtil.

Relanceringen kommer særligt til at betyde en øget, skærpet journalistisk dækning af stofområdet, samt muligheder for at trække linjer og forbindelser på tværs af de to medier, hvor POV har markeret sig Danmarks stærkeste medie for borgerjournalistik.

Vi forventer, at samarbejdet vil give større spredning og trafik for begge medier, og vi glæder os til at skabe endnu mere debat og dele viden samt fremme en dialog om demokratisk udvikling af Danmark med civilsamfundet i centrum.

”Vi ser frem til det nye samarbejde med POV DenOffentliges udgivere og skribenter og ikke mindst til muligheden for at facilitere ikke kun den eksisterende, faglige samtale men til også at åbne nye kanaler og nå ud til flere borgere og læsere bl.a. via de sociale medier, hvor POV har stor gennemslagskraft”, siger chefredaktør Annegrethe Rasmussen.

Hun tilføjer, at ”POV’s publicistiske mission er klar efter 4 år som uafhængigt medie i uafbrudt vækst. Vi har nogle af Danmarks skarpeste journalister og debattører som skribenter, og jeg vil glæde mig til at se flere af dem deltage på POV DenOffentliges platform med mere fokus på læsværdighed og spændstighed i formen”. 

For yderligere oplysninger kontakt [email protected] eller ring 27606656.