Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Særlige corona-tiltag udløber i Midt- og Vestjylland

04/12/20 9:25

Theis

De særlige tiltag i Holstebro og Ringkøbing-Skjern Kommuner udløb i går den 3. december. Den ekstraordinære testindsats i de to kommuner fortsætter dog som planlagt til og med den 6. december.

Holstebro og Ringkøbing-Skjern Kommuner er ikke længere underlagt særlige tiltag i forhold til resten af landet. Tiltagene gjaldt til og med den 3. december og var målrettet inddæmning af smitte med minkvarianter hos mennesker.

Sundhedsmyndighederne har på baggrund af nyeste data for smittespredning vurderet, at det ikke længere er nødvendigt med særlige tiltag i Holstebro og Ringkøbing-Skjern Kommuner. Kommunerne er nu underlagt de samme tiltag, som gælder i resten af landet.

Siden den 23. november og til i dag er i alt 35 % af befolkningen i de to kommuner blevet testet. De lokale myndigheder opretholder den ekstraordinære testindsats i de to kommuner til og med den 6. december som planlagt. 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.