Formanden for Wonderful Copenhagen trækker sig som følge af det store underskud på Eurovision projektet. Foto: Christian Lindgren

Regionsrådsformand: Positivt at Wonderful Copenhagen formand trækker sig

Ledelse

18/08/2014 12:40

Nick Allentoft

Wonderful Copenhagens bestyrelsesformand har valgt at trække sig fra sin formandspost. Den beslutning roses af regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen.

Wonderful Copenhagens bestyrelsesformand Michael Metz-Mørch har søndag aften oplyst i pressen, at han stiller sin post som formand for Wonderful Copenhagen til rådighed. 

Den beslutning hilser Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S) velkommen. Hun understreger samtidig, at Michael Metz-Mørch har været en særdeles god formand for organisationen. 

”Michael Metz-Mørch har været formand for Wonderful Copenhagen i en periode, hvor organisationen på mange måder har gjort det rigtig godt for turismen i Danmark og hovedstaden, og det fortjener han og den øvrige ledelse ros for”, siger hun. 

”Men man samtidig sige, at Wonderful Copenhagen med Eurovision Song Contest har bragt sig i en så vanskelig situation, at der må en større forandring til i organisationen. Der skal ro på, så vi kan genskabe tilliden til, at Wonderful Copehagen kan løfte den vigtige opgave med at fremme turismen. Derfor synes jeg det er det helt rigtige, at formanden nu lader nye kræfter komme til”, tilføjer regionsrådsformanden. 

Wonderful Copenhagen skal spille en vigtig rolle fremover 
Hun henviser til, at politikerne i Region Hovedstaden har en naturlig interesse i, hvordan Wonderful Copenhagen bør drives fremover. Derfor har Wonderful Copenhagens ledelse også været på dagsordenen i regionens forretningsudvalg. 

”Det har det, fordi vi i regionen har en interesse i at Wonderful Copenhagen også fremover kan gøre en forskel for at skabe øget turisme og vækst i Danmark og hovedstaden, sådan som de har gjort tidligere”, siger hun. 

Tirsdag den 19. august mødes regionsrådet i Region Hovedstaden for bl.a. at tage endeligt stilling til, hvordan Region Hovedstaden kan bidrage med en løsning på Wonderful Copenhagens underskud efter forberedelserne til Eurovision Song Contest 2014. 

Mest Læste

Annonce