Ny sygehusdirektør i Region Sjælland

17/04/2012 14:27

Region Sjælland

Til at varetage stillingen som sygehusdirektør for Næstved-Slagelse Sygehus pr. 1. maj har Region Sjælland ansat Vinni Breuning, tidligere adm. direktør for Privathospitalet Hamlet A/S.

Til at varetage stillingen som sygehusdirektør for Næstved-Slagelse Sygehus pr. 1. maj har Region Sjælland ansat Vinni Breuning, tidligere adm. direktør for Privathospitalet Hamlet A/S. Det sker samtidig med, at Svend Skov Jensen som planlagt og efter eget ønske fratræder sin stilling som sygehusdirektør for Sygehus Syd.

Region Sjælland har vedtaget en ambitiøs sygehusplan, der gennemføres i årene frem mod 2020, og stillingerne som sygehusdirektør for hvert af de fire somatiske sygehuse i planen er ved at blive besat.

- Næstved-Slagelse Sygehus står over for en spændende tid med fokus på at skabe sammenhæng mellem de to sygehuse samtidig med, at de to sygehuses profil hver især skal udvikles som beskrevet i den nye sygehusplan. Vinni Breuning har bl.a. med sin erfaring fra udvikling og sammenlægninger i sin tidligere jobs en god ballast i forhold til opgaven, siger Jens Andersen, adm. direktør, Region Sjælland.

Region Sjællands sygehusvæsen skal være i top til at skabe sammenhæng. Det betyder sammenhæng i patientforløbene på og i mellem sygehusene. Og et medansvar for at bygge bro til eksterne samarbejdspartnere som kommunerne. Med fokus på sammenhæng skal regionens sygehuse både skabe gode patientforløb af høj kvalitet og implementere sygehusplanen, som tager hensyn til regionens geografiske udfordringer.

- Med mine 16 års ledererfaring indenfor sygehusvæsnet i såvel den offentlige som den private sektor mener jeg at kunne bidrage til løsningen af de udfordringer, der forventeligt vil opstå under en omstrukturering, der er så gennemgribende, som den Næstved og Slagelse sygehuse står overfor de kommende år, siger Vinni Breuning, sygehusdirektør, Næstved-Slagelse (pr. 1. maj).

Vinni Breuning vil i samarbejde med den øvrige ledelse have særlig fokus på, at der på de 2 sygehuse skabes en attraktiv arbejdsplads, som medarbejderne kan være stolte af.

- Dette vil være forudsætningen for, at vi fremover kan fastholde og rekruttere faglig dygtige og dedikerede medarbejdere, der vil levere sundhedsydelser af høj faglig og servicemæssig kvalitet, så borgerne kan føle sig trygge ved at lade sig behandle på det kommende akutsygehus i Slagelse og specialsygehus i Næstved, siger Vinni Breuning.

- Vi vil gøre vores bedste for, at patienten oplever sit behandlingsforløb hurtigt, effektivt og med en høj kvalitativ standard indenfor det enkelte sygehus og sygehusene imellem, ligesom patientforløbene mellem den primære og sekundære sektor skal være velkoordinerede og sammenhængende. En udfordring jeg glæder mig til at løse i samarbejde med medarbejderne, siger Vinni Breuning.

Fakta
Den nye sygehusdirektør på Næstved-Slagelse Sygehus har stor erfaring og indsigt i sundhedsvæsnet. Hun har været adm. direktør på Privathospitalet Hamlet A/S 2002-2011 og før det har hun varetaget flere ledelsesfunktioner på Rigshospitalet 1990-1997 samt været Key Accountmanger for hospitaler i Holland, hvor hun boede fra 1997-2002.

Hun er uddannet sygeplejerske i 1983 kombineret med MPA og HD (BBA) i organisation og strategi som overbygning.

Mest Læste

Annonce