Samfundslederskab i Skandinavien

co/Mediehuset DenOffentlige,

Telefon: 3148 5030 Website: denoffentlige.dk/samfundslederskab E-mail:

Tidsskriftet Samfundslederskab i Skandinavien er et online tidsskrift med forskningsartikler.
 
 
Samfundslederskab i Skandinavien lægger vægt på empiriske studier af ledelsespraksis og har hele Skandinavien som redaktionelt afsæt. Tidsskriftet udkommer løbende på DenOffentlige med nye artikler, og 4-8 gange årligt med opsamlende digitale temaer til abonnenter. 
 
Det nye medie har en tværfaglig lederskabsprofil med aktuelle politiske, psykologiske, relationelle, etiske og æstetiske aspekter. Vi behandler både det offentlige og det private lederskab, set ud fra en kritisk, brugerorienteret og konstruktivistisk synsvinkel.
 
Tidskriftet arbejder på at etablere review af indsendte artikler, så skribenterne kan opnå merit for deres artikler.
 
Hertil vil redaktionen på DenOffentlige løbende følge med i udgivelserne og producere egentlige nyhedsartikler på baggrund af den formidlede forskning i tidsskriftet. Udover publicering i det redaktionelle miljø på DenOffentlige, hvor alle kan læse med gratis, kan artikler således også opnå udgivelse i mediets egne nyhedsbreve samt i de udgivelser - på print og digitalt - som tidskriftet udgiver i samarbejde med Mediehuset DenOffentlige.
 
Vil du skrive eller sende en forskningsartikel til SiS? Find information og vejledning til skribenter her
 

Blogs

  • SiS nr. 2: Redaktionelt forord
    13.04.18 Ledelse

    Kære læser, hermed følger det andet nummer af Samfundslederskab i Skandinavien med fire faglige artikler samt supplerende essays og kronikker.

Artikler

Pressemeddelelser

  • Nu kommer læserne tættere på forskerne
    23.01.18 Ledelse

    Samfundslederskab bliver nyt tema på DenOffentlige, hvor et 32 år gammelt forskningstidsskrift nu relanceres og bliver en del af indholdet. Alle får dermed adgang til forskernes artikler. (opdateret sommer 2018 efter Preben Melander har trukket sig)

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Kontaktpersoner