Pressefoto

Skolechef forfremmes til forvlatningsdirektør i storkommune

Den konstituerede direktør for Aalborg Kommunes skoleforvaltning har fået sin ansættelse gjort permanent.

Aalborg Byråd har på deres møde i dag d. 25. marts godkendt ansættelsen af 47-årige Jakob Ryttersgaard som direktør for Skoleforvaltningen.
 
Indstillingen kommer fra et enigt ansættelsesudvalg, der har peget på Jakob Ryttersgaard i et stærkt felt af kandidater.
"Jakob udmærkede sig med sit skarpe blik på det strategiske og politiske plan. Han har vist sig som en garant for at samle en stor organisation omkring nogle ambitiøse mål og vil uden tvivl sætte en lige så ambitiøs kurs for fremtiden. Og så er han bare en god fyr med hjertet på det rette sted, og det er afgørende i en forvaltning som vores", udtaler rådmand Tina French Nielsen.
 
Den nye direktør er ikke ligefrem et ubeskrevet blad i det nordjyske. De seneste fem år har Jakob Ryttersgaard haft stillingen som skolechef i Aalborg Kommunes Skoleforvaltning, og har siden december 2018 været konstitueret direktør. Inden da har Jakob Ryttersgaard været både lærer og skoleleder i Aalborg Kommune og senere hen skolechef i Brønderslev Kommune.
 
"For mig handler det især om, at vi skaber rum til passion og innovation, og at vi giver vores børn og unge mulighed for et godt liv - også mens de går i skole. Det indgående kendskab jeg har til de dygtige og dedikerede folk ude på skolerne og i forvaltningen, forsikrer mig om, at vi har et solidt fundament at bygge på, når vi sætter os nye mål og udvikler børn og unge sammen", fortæller tiltrædende direktør Jakob Ryttersgaard.
 
Jakob Ryttersgaard er uddannet lærer og har desuden en Master i ledelse fra Aalborg Universitet. Privat bor han med sin kone i Aalborg. Sammen har de to børn på henholdsvis 19 og 22 år.
 
Emneord: Aalborg Kommune, Jakob Ryttersgaard, 290319, Skoleavisen
Aalborg Kommune på DenOffentlige.dk Aalborg Kommune
Aktivitet: Artikler: 74 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også