Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kæmpe genåbning: Danmark åbner før tid

Social

16/4/21 8:08

Theis

Danmark åbner væsentligt hurtigere op end først forventet. Det bekræfter erhvervsministeriet til Ekstra Bladet.

I går meldte Statens Serum Institut ud, at der er så godt styr på smitten i Danmark, at det ville være muligt at åbne mere op. 

Senere på dagen fulgte Magnus Heunicke trop, og meldte ud, at regeringen ville komme med et udspil, hvor mere af Danmark kunne åbne op før tid.

Nu er der nyt, og det er rigtig godt nyt for danskerne, der er trætte af coronapas og som savner en god fadøl.

Værtshuse åbner op

Til Ekstra Bladet bekræfter erhvervsministeriet nemlig, at barer og værtshuse vil åbne op igen på onsdag den 21. april. Det er samme tid som restauranter og cafeer får lov til at åbne op.

Foruden den tidligere genåbning af barer og værtshuse, så vil det heller ikke være nødvendigt med en negativ coronatest, hvis du vil nyde en kold øl eller en omgang udendørsservering ved en cafe eller restaurant.

Regeringen er nemlig gået med til at skrotte coronapasset ved udendørsservering, men det er stadig et krav, hvis man vil ind at sidde på en restaurant.

Sidst men ikke mindst, så vil du allerede fra på onsdag kunne få serveret mad indenfor på en restaurant og cafe. Det var planen at det først skulle åbne den 6. maj, men nu er det altså fremrykket til den 21. april.

Hvis du vil ind at spise på en restaurant eller cafe, kræver det dog, at du har styr på dit coronapas.

Annonce