Sikkert arbejde med gode afspærringer

Sponsoreret

07/09/2023 15:22

Mikkel Preisler

Skal I stå for vejarbejde et sted? Det er sjældent, at bilister føler, at vejarbejde kommer belejligt, men ikke desto mindre er det nødvendigt for, at kvaliteten af veje og stier kan holdes oppe.

For jeres medarbejdere, der står ude og har ansvaret for vejarbejdet, er det vigtigt, at de kan arbejde under sikre omstændigheder – og det kan de kun, hvis der er ordentlige afspærringer, der leder bilister sikkert udenom. Det kan du læse mere om her: Sikkerhed og effektivitet. Få vores professionelle hjælp til afspærring af vej.

Der findes flere forskellige typer af vejafspærringer, og de er naturligvis 100 % afhængige af, hvor stort og hvilken type vejarbejde, der er tale om. Nogle gange er det nok blot at markere, at der er indskrænket vejføring længere fremme, mens det andre gange kan være nødvendigt at skilte med omkørsler eller opsætte midlertidige trafiklys til at regulere et sted, der måske periodevist er nødt til at blive ensrettet.

En samlet løsning

Det er naturligvis vigtigt, at der er indhentet de nødvendige tilladelser, når det kommer til vejafspærringer – fordi det har at gøre med så universal en del af vores infrastruktur, kan man ikke bare spærre en vej, uden der på forhånd er blevet indhentet tilladelser og de rette papirer er underskrevet. Ved at få vejafspærringerne stillet til rådighed af et professionelt firma, vil I få en pakkeløsning, hvor der allerede er sørget for disse ting – så I slipper for at skulle stå for den del.

Det er desuden vigtigt, at I kan få et godt samarbejde op at køre, uanset hvor i landet, jeres næste opgave ligger – for måske I har landsdækkende aftaler. Derfor er det en fordel for jer, hvis I vælger at samarbejde med en skiltevirksomhed, der kan levere jeres afspærringer og skilte i hele landet – og gerne fleksibelt, så I har dem, når det er nødvendigt.

Mest Læste

Annonce