Til og med tirsdag den 2. september klokken 14.00 er der foretaget over 2,5 millioner coronaprøver i Danmark. Arkivfoto: Shutterstock

Status på covid-19: Et dødsfald mere - over 100 nye smittede

For anden dag i træk er en person afgået ved døden som følge af covid-19. Antallet af nye smittede stiger igen.

Nu er 626 personer døde af coronavirus i Danmark. Det er en realitet, efter at der for anden dag i træk er indtruffet et dødsfald i Danmark, der er relateret til coronaviraen.

Det oplyser Statens Serum Institut.

Siden i går er antallet af nye smittede oppe på 111 personer.

I de foregående to dage har der henholdsvis været 94 og 99 nye smittede med coronavirus i Danmark.

Antallet af indlagte patienter med covid-19 er siden i går faldet fra 20 til 15 personer. 

Heriblandt er der et dødsfald, mens de fire øvrige er blevet udskrevet. 

Af de nu 15 indlagte med covid-19 på de danske hospitaler, der ligger fire patienter på en intensiv afdeling, heraf to i respirator.

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 25.02.21 Sundhed
  Patientrettigheder til hurtig udredning og behandling bliver genindført

  Antallet af COVID-19 patienter på sygehusene er nu faldet så meget, at patientrettighederne til hurtig udredning og behandling genindføres den 1. marts 2021. I dag er ca. 12 pct. af de medicinske sengepladser og ca. 15 pct. af de intensive sengepladser planlagt til COVID-19 i brug.

 • 25.02.21 Sundhed
  Kræftens Bekæmpelse: Sådan får vi tidligere og bedre diagnoser af kræft

  Halvdelen af alle kræftpatienter kommer ikke direkte i kræftpakkeforløb. Men ingen ved præcist, hvad der sker med dem. Og derfor kan sundhedsvæsenet heller ikke for alvor forbedre den tidlige opsporing af kræft. Og det er fatalt for patienterne. Kræftens Bekæmpelse udsender i dag en ny rapport, der skal bane vejen for forbedringer.

 • 23.02.21 Sundhed
  2.500 sårbare og ældre borgere får fremskudte vaccinationstilbud

  Borgere i 17 kommuner bliver visiteret til og kontaktet om et særligt vaccinationstilbud i uge otte. Vaccinationen kan ikke bookes online eller via telefon.

 • 23.02.21 Sundhed
  Pioner i blodkræftforskning modtager Hagedorn Prisen 2021

  10.000 danskere går uvidende rundt med kroniske blodkræftsygdomme og dermed risiko for bl.a. livstruende blodpropper. Det er et område, professor Hans Hasselbalch har viet sit professionelle liv til at forske i. Et arbejde, han betegner som en hjertesag. For sin imponerende og skelsættende indsats modtager han Hagedorn Prisen 2021 på 1,5 mio. kr.

 • 22.02.21 Sundhed
  Godt nyt: Flere lægemidler til sjældne sygdomme

  Flere patienter med sjældne sygdomme får mulighed for behandling, når der løbende godkendes flere lægemidler til sjældne sygdomme. Det er et stort plus for de mange patienter, siger Lægemiddelindustriforeningens koncernchef Ida Sofie Jensen.