Til og med tirsdag den 2. september klokken 14.00 er der foretaget over 2,5 millioner coronaprøver i Danmark. Arkivfoto: Shutterstock

Status på covid-19: Et dødsfald mere - over 100 nye smittede

For anden dag i træk er en person afgået ved døden som følge af covid-19. Antallet af nye smittede stiger igen.

Nu er 626 personer døde af coronavirus i Danmark. Det er en realitet, efter at der for anden dag i træk er indtruffet et dødsfald i Danmark, der er relateret til coronaviraen.

Det oplyser Statens Serum Institut.

Siden i går er antallet af nye smittede oppe på 111 personer.

I de foregående to dage har der henholdsvis været 94 og 99 nye smittede med coronavirus i Danmark.

Antallet af indlagte patienter med covid-19 er siden i går faldet fra 20 til 15 personer. 

Heriblandt er der et dødsfald, mens de fire øvrige er blevet udskrevet. 

Af de nu 15 indlagte med covid-19 på de danske hospitaler, der ligger fire patienter på en intensiv afdeling, heraf to i respirator.

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 12.05.21 Sundhed
  Nu hjemtages sygdomsbehandling til Danmark

  Sundhedsstyrelsen udgiver i dag en faglig retningslinje, der beskriver henvisningen af patienter med Essentiel Tremor, også kaldet rystesyge. Det sker i forbindelse med, at det nu er besluttet, at patienter skal kunne behandles med fokuseret ultralyd i Danmark, i stedet for kun i udlandet.

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.