Status på covid-19: Over 100 er blevet smittet siden i går

De seneste smittetal i Danmark for covid-19 fra Statens Serum Institut(SSI) er kommet. Siden i går er der fundet mere end 100 nye smittetilfælde, mens det er første gang siden marts, at der ikke er nogle coronapatienter i respirator.

Covid-19 fortsætter med at smitte herhjemme. Således er 111 personer blevet smittet med coronavirus siden i går. Dermed har der i alt været15.070 bekræftede smittetilfælde i Danmark indtil videre. Det viser Statens Serum Instituts seneste tal covid-19-opdatering fra i dag den 12. august.

For første gang siden 15. marts er der ikke nogle coronapatienter i Danmark, der ligger i respirator. Siden i går er der også blevet udskrevet fire patienter fra de danske hospitaler, der var indlagt med coronavirus. 

- I går var der 20 patienter indlagt med coronavirus mod 16 i dag

- I går var der to patienter indlagt på en intensivafdeling - i dag er det tal faldet til én

- Der er foretaget lidt over 24.000 prøver siden i går. Dermed er der i alt blevet taget 1.804.613 millioner coronatests i Danmark indtil videre

- Ingen nye dødsfald. I alt er 621 døde som følge af coronavirus i Danmark

 

Kilde: Statens Serum Institut

 

 

 

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 06.05.21 Sundhed
  Nyt studie offentliggjort om bivirkninger efter AstraZeneca-vaccination

  I et dansk-norsk samarbejde har forskere vist en let øget forekomst af sjældne, men alvorlige typer af blodpropper i hjernen samt en generelt øget forekomst af venøse blodpropper (blodpropper i venerne) efter vaccination med AstraZeneca-vaccinen. Risikoen for den enkelte vaccinemodtager vurderes fortsat at være meget lav.

 • 04.05.21 Sundhed
  Sundhedsstyrelsen løfter sløret: Ny vaccine-melding

  Da der er god kontrol med COVID-19 epidemien i Danmark og god fremdrift i vaccinationsudrulningen med andre tilgængelige vacciner, har Sundhedsstyrelsen besluttet at fortsætte det nationale vaccinationsprogram uden at bruge COVID-19 vaccinen fra Johnson & Johnson.

 • 29.04.21 Sundhed
  Regeringen med nyt udspil: Vil tiltrække vaccineproduktion til Danmark

  Vacciner er helt centrale, når det handler om at håndtere COVID-19, og for at vi kan holde samfundet så åbent som muligt.

 • 27.04.21 Sundhed
  Børn mangler viden om vacciner

  Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news. Det viser en ny undersøgelse foretaget af analyseinstituttet YouGov.

 • 26.04.21 Sundhed
  Rigshospitalet får nyt middel i kampen mod corona

  Som det første hospital i Danmark har Rigshospitalet fået en autonom desinfektionsrobot UVD Robots fra fynske Blue Ocean Robotics som en donation fra EU-kommissionen. Teknologien gives som led i bekæmpelsen af hospitalsinfektioner, Covid-19 og andre smitsomme mikroorganismer på hospitalerne