Arkivfoto: Shutterstock

Status på covid-19: Over 250 er smittet siden i går

Corona-smitten stiger stadig i Danmark. Siden i går har der været 251 nye smittetilfælde.

251 personer i Danmark er blevet smittet med covid-19 siden i går. Det oplyser Statens Serum Institut i deres daglige opdatering om covid-19-tallene i Danmark.

Det er tredje dag i træk, at antallet af nye smittetilfælde er på over 200 per døgn. 251 nye smittede med covid-19 er der blevet registreret det seneste døgn.

Til gengæld er der ingen nye dødsfald at berette om. og der er samlet 30 indlagte med coronavirus på de danske hospitaler. Det er to færre end i går.

Der er registreret 62 nye smittetilfælde i København og seks nye i Odense.

De to byer har på det seneste været i fokus for deres høje smittetal.

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 16.09.20 Sundhed
  Naturen kan lindre og give psykisk sårbare ro

  Flere psykisk sårbare skal hjælpes ud og få glæde af naturen, mener regeringen, Radikale Venstre, SF, Enhedslisten og Alternativet. Det skal ske gennem et nyt partnerskab mellem Miljøstyrelsen og Landsforeningen SIND, som lanceres i dag.

 • 15.09.20 Sundhed
  Magnus Heunicke indkalder til pressemøde om nye coronatiltag

  Magnus Heunicke og Sundheds- og Ældreministeriet inviterer til pressemøde. På mødet skal der snakkes om, hvad der skal gøres for at håndtere udbruddene af COVID-19 i Storkøbenhavn.

 • 15.09.20 Sundhed
  Stort boom i telemedicin

  Coronapandemien har skabt et boom i antallet af digitale konsultationer i sundhedsvæsenet. Nu skal Region Syddanmark tage erfaringerne fra foråret med i det videre arbejde med at udbrede brugen af blandt andet videokonsultationer, mener formanden for Region Syddanmarks digitaliseringsudvalg, Mette Bossen Linnet (V).

 • 10.09.20 Sundhed
  Kommune indfører restriktioner på plejehjem

  Nordjysk Kommune har i dag modtaget et påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed om at indføre besøgsrestriktioner på samtlige plejehjem og botilbud for særlig sårbare borgere i kommunen.

 • 10.09.20 Sundhed
  Pensionskasse og fond vil bygge plejehjem i 10 kommuner

  Pressemeddelelse: Pensionsselskabet PFA og OK-Fonden vil i fællesskab med interesserede kommuner i de kommende år skabe en række helt nye velfærdstilbud i form af friplejehjem, seniorboliger og seniorbofællesskaber til en sum på over 2 milliarder kroner.