Stevns har hentet ny direktør i Lejre

Stevns Kommune får to nye direktører fra 1. december. Dermed kommer direktionen til at bestå at tre direktører.

Hanne Stensen Christensen kommer fra en stilling som direktør i Lejre Kommune og Kasper Sonne kommer fra en stilling som centerchef i Faxe Kommune.

Kommunaldirektør, Per Røner udtaler:

’Jeg ser meget frem til samarbejdet i den nye direktion, som skal i arbejdstøjet i forhold til de aktuelle opgaver og udfordringer for kommunen. Bl.a. står vi over for at skulle i gang med at udmønte næste års budget, hvor der er flere spændende ting i gang. Herudover skal vi også se på vores økonomi generelt og arbejde videre med vores plejecenterplan og tværgående velfærdsprogram, verdensarven, turismeudvikling, infrastruktur osv.’.

Hanne Stensen Christensen er oprindeligt uddannet som cand.scient. i miljøbiologi, men har suppleret sin uddannelse med bl.a. en mastergrad og flere andre uddannelser. Hun er ligeledes aktuelt medlem af bestyrelsen for den danske Naturfond og ekstern underviser på Københavns Universitet. Hanne har i Lejre Kommune haft ansvar for tre fagcentre: Center for Teknik & Miljø, Center for Service og Ejendomme og Center for Kultur og Fritid.

 

Emneord: Hanne Stensen Christensen, Stevns Kommune, Lejre Kommune, 221018, Kommunaldirektører
Stevns Kommune på DenOffentlige.dk Stevns Kommune
Aktivitet: Artikler: 10 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

5 seneste job

TILMELD NYHEDSBREV

Få også tema-nyhedsbrevene:

Læs også