Stevns har hentet ny direktør i Lejre

Stevns Kommune får to nye direktører fra 1. december. Dermed kommer direktionen til at bestå at tre direktører.

Hanne Stensen Christensen kommer fra en stilling som direktør i Lejre Kommune og Kasper Sonne kommer fra en stilling som centerchef i Faxe Kommune.

Kommunaldirektør, Per Røner udtaler:

’Jeg ser meget frem til samarbejdet i den nye direktion, som skal i arbejdstøjet i forhold til de aktuelle opgaver og udfordringer for kommunen. Bl.a. står vi over for at skulle i gang med at udmønte næste års budget, hvor der er flere spændende ting i gang. Herudover skal vi også se på vores økonomi generelt og arbejde videre med vores plejecenterplan og tværgående velfærdsprogram, verdensarven, turismeudvikling, infrastruktur osv.’.

Hanne Stensen Christensen er oprindeligt uddannet som cand.scient. i miljøbiologi, men har suppleret sin uddannelse med bl.a. en mastergrad og flere andre uddannelser. Hun er ligeledes aktuelt medlem af bestyrelsen for den danske Naturfond og ekstern underviser på Københavns Universitet. Hanne har i Lejre Kommune haft ansvar for tre fagcentre: Center for Teknik & Miljø, Center for Service og Ejendomme og Center for Kultur og Fritid.

 

Emneord: Hanne Stensen Christensen, Stevns Kommune, Lejre Kommune, 221018, Kommunaldirektører
Stevns Kommune på DenOffentlige.dk Stevns Kommune
Aktivitet: Artikler: 10 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også

 • 28.08.19 Velfærd
  Lejres borgmester flytter sit kontor ud til borgerne

  Torsdag flytter Lejre Kommunes borgmester Carsten Rasmussen sit kontor til Englerup for en dag. Det er første stop på en rundtur, der vil bringe borgmesteren til mange flere steder i Lejre Kommune.

 • 03.08.19 Velfærd
  Borgerservice-chefer og Lejre borgmester: Lad kommunerne inddrive ejendomsskat

  Med det nye system til boligbeskatning skal SKAT opkræve ejendomsskat. Men det er en dårlig idé, mener både Lejres borgmester og Borgerservice Danmark. For kommunerne er langt bedre end SKAT til at få pengene ind.

 • 03.05.19 Sundhed
  Tryggere vej fra sygehus til eget hjem

  En sygeplejerske fra Lejre Kommune får nu sin faste gang på Holbæk Sygehus. Her skal hun samarbejde med indlagte borgere fra Lejre Kommune, deres pårørende og sygehusets personale. Målet er at gøre det tryggere at vende hjem efter indlæggelsen.

 • 04.02.19 Politik
  Tallerkentræf - til middag med Lejres politikere

  Kommunalbestyrelsen inviterer alle i Lejre Kommune til uformelle middage. Her er ingen dagsorden, men god mulighed for at lære politikerne lidt bedre at kende og få en god snak.

 • 21.11.18 Ledelse
  Lejre slanker direktionen

  Der bliver kun ansat én ny direktør som erstatning for to, der stopper. Det giver en besparelse og skal samtidig sikre et endnu bedre samarbejde på tværs af fagområderne. Ny stilling som vicekommunaldirektør bliver snart slået op.