Styrelsen for Forskning og Innovation

Styrelsen for Forskning og Innovation

Bredgade 40, 1260 København K

Telefon: 3544 6200 Website: www.fi.dk E-mail:

Styrelsen for Forskning og Innovation

Cases

 • Intellicare
  14.03.12

  Når demente har en »micro tracker« i lommen, kan pårørende eller plejepersonale på et øjeblik få besked om præcis, hvor en vildfaren dement befinder sig. Iværksætter Tommy Rasmussen og social- og sundhedsassistent Katja Beltoft Pedersen fik ideen. GPS finder vildfarne demente

 • Knogler får hjælp til selvhjælp
  14.03.12

  Patienter med komplicerede skader på knoglerne kan komme hurtigere til hægterne med ny dansk opfindelse. Flere danske virksomheder og forskningsinstitutioner har deltaget i udviklingen.

 • Beskadiget beton ringer hjem
  14.03.12

  Dansk innovation har udviklet en trådløs sensor, der kan slå alarm, hvis fugtindholdet i en konstruktion af beton bliver for højt. Perspektivet er, at man kan spare mange penge på vedligeholdelsen.

 • Det Elektroniske Plaster
  13.03.12

  Ti hjertepatienter i Frederikshavn har med held afprøvet et dansk udviklet plaster med indbygget elektronik. Forsøget har vist, at de kan leve et normalt liv hjemme, mens sygehuset udreder deres sygdom. Elektronisk plaster passer på dit hjerte Slut med at være koblet til apparater med ledninger på sygehuset i op til en uge. Det er perspektivet i et dansk forsøg, hvor ti hjertepatienter fik et elektronisk plaster på, der holdt øje med deres hjerte.

Pressemeddelelser

TILMELD NYHEDSBREV

Kontaktpersoner