40 konkrete forslag til enklere regler for danske virksomhede

05/10/12 11:37

Erhvervsstyrelsen

Virksomhedsforum for Enklere Regler er klar med de første 40 forslag til administrative lettelser for virksomhederne. Nu skal regeringen behandle forslagene efter et ”følg-eller-forklar” princip. Det betyder, at regeringen skal gennemføre forslagene eller komme med en god forklaring på, hvorfor de ikke kan gennemføres. Formand for Virksomhedsforum Michael Ring:

Vi har fået mange gode forslag til administrative lettelser fra virksomheder og organisationer. Hvis regeringen følger de forslag, som vi nu sender videre, vil det gøre en stor forskel for virksomhederne.

Det er utroligt vigtigt, at vi får gjort noget ved bureaukratiet for erhvervslivet. Det er afgørende for at sikre vækst og danske arbejdspladser. I Virksomhedsforum fortsætter vi indsatsen og forventer at sende nye forslag til regeringen inden årets udgang.

Virksomhedsforum for enklere regler er nedsat af erhvervs- og vækstminister Ole Sohn. Deres opgave er at rådgive regeringen og komme med forslag til administrative lettelser, der hvor virksomhederne oplever de største byrder. Forummet består af repræsentanter fra virksomheder og organisationer. Alle har mulighed for at komme med input til Virksomhedsforum på www.enklereregler.dk. På hjemmesiden er der også mulighed for at følge de forslag, som Virksomhedsforum har sendt til de ansvarlige myndigheder. Hjemmesiden åbnes den 9. oktober 2012.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.