Afgående Festival-direktør Henrik Rasmussen fotograferet af Erling J. Pedersen

Direktør for Roskilde Festival stopper

Ledelse

26/01/2016 14:33

Nick Allentoft

Henrik Rasmussen var festivalens første fuldtidsansatte medarbejder tilbage i 1989.

Dette års Roskilde Festival bliver en vemodig omgang for Henrik Rasmussen, for det bliver den sidste, hvor han selv står i spidsen.

Efter at have været en del af festivalledelsen i tre årtier meddeler Henrik Rasmussen, at han stopper som administrerende direktør for Roskilde Festival-gruppen den 1. januar 2017. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

- Det er det rigtige tidspunkt, også min alder taget i betragtning. Jeg er 61 år, og jeg vil gerne prøve noget andet, så som at sidde i professionelle bestyrelser. Jeg mener, jeg har kompetencerne til det og vil nu se, hvad markedet kan byde, siger han.

Festival-gruppens bestyrelse fik beslutningen at vide før jul og den kommer efter et par år, hvor festivalen har analyseret hele sin organisation for at ruste bedst muligt den til fremtiden.

- Som leder skal man give rum til nye generationer. Det er bedre selv at træde tilbage end at blive bedt om at gøre det, siger Henrik Rasmussen, som blev en del af ledelsen i 1986 og i 1989 blev festivalens første fuldtidsansatte medarbejder.

Mest Læste

Annonce