Djøf har fundet Mogens Krings afløser

Ledelse

04/1/17 11:45

Daniel Holst

Djøf får ny adm. direktør 1. maj 2017, når Mogens Kring Rasmussen går på pension.

Djøf har ansat Tomas Therkildsen til ny administrerende for Djøf, når den nuværende administrerende direktør, Mogens Kring Rasmussen, går på pension 1. maj 2017.

Tomas Therkildsen kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Næstved Kommune. Han har mere end 18 års erfaring fra ledende stillinger i det offentlige og har også et godt netværk inden for den private sektor. Tomas har desuden stor erfaring med, hvordan digitalisering kan udvikle virksomheder og organisationer, og han er medlem af bestyrelsen for Digitaliseringsforeningen D11 på Sjælland.

Gennem hele sin karriere har Tomas bevist, at han har fokus på fremtidens krav til servicering af borgerne. Han er kendt for sin skarpe hjerne kombineret med et lederskab forankret i værdibaseret ledelse.

- Vi er yderst tilfredse med, at Tomas Therkildsen har sagt ja til fremadrettet at stå i spidsen for Djøf. Som en af få faglige organisationer vokser Djøf og har nu over 90.000 medlemmer. Vi har en meget ambitiøs strategi, hvor vi hele tiden bestræber os på at have relevante services til vores medlemmer, så vi kan understøtte dem bedst muligt i deres arbejdsliv. Jeg er overbevidst om, at Tomas med sine erfaringer netop i forhold til borgere vil kunne omsætte denne erfaring til gavn for vores medlemmer. Ikke mindst er Tomas' erfaringer med digitalisering vigtige for Djøf og fremtidens arbejdsmarked. Tomas har også stor fokus på og erfaring med samarbejdet mellem den private og offentlige sektor, siger Djøfs formand, Lisa Herold Ferbing.

- Djøf er en væsentlig aktør på det danske arbejdsmarked og har et stort potentiale for at tiltrække endnu flere medlemmer. Det bliver spændende at arbejde med både private og offentlige medlemmer, idet de to sektorer er hinandens forudsætninger. Jeg glæder mig meget til i samarbejde med de kompetente medarbejdere i Djøf at realisere det store potentiale. De services, Djøf allerede har til medlemmerne, udgør et solidt fundament at bygge videre på, så Djøf kan fortsætte den positive udvikling og blive et endnu mere attraktivt fælleskab for medlemmerne, siger Tomas Therkildsen.

Om Tomas Therkildsen

46 år, uddannet Cand.scient.soc., Roskilde Universitet, 1997.

2013 - Kommunaldirektør, Næstved Kommune

2010 - 2013: Kommunaldirektør, Vordingborg Kommune

2008 - 2010: Økonomidirektør, Slagelse Kommune

2001 - 2008: KLs Konsulentvirksomhed. Centerchef fra 2006

Bestyrelsesposter:

2016 - : Bestyrelsesmedlem, D11 Digitaliseringsforeningen

2014 - 2016: Hovedbestyrelsesmedlem, Kommunaldirektørforeningen

Annonce