Erhvervsdirektør fyret i arbejdsmiljø-sag

Ledelse

31/05/2016 09:14

Nick Allentoft

Sag i Kalundborgegnens Erhvervsråd har nu ført til fyring af erhvervsdirektøren. Formanden meddeler samtidig, at han ikke genopstiller.

Erhvervsdirektør Poul Jensen er fyret fra sit job på Kalundborgegnens Erhvervsråd, og formanden Ole Lauritzen har besluttet, at han ikke genopstiller på generalforsamlingen i 2017.

Det blev udgangen på et ekstraordinær møde i bestyrelsen mandag, hvor rapporten fra konsulentfirmaet Crecea var dagsordenen.

Bestyrelsen sender samtidig en undskyldning til de medarbejdere, som er blevet påvirket af det dårlige arbejdsmiljø, og den påtager sig det fulde ansvar.

Ifølge pressemeddelelsen fra bestyrelsen, så betragtes sagen som en personalesag, og derfor vil bestyrelsen ikke formidle eller kommentere detaljer i undersøgelsen men alene forholde sig til de konsekvenser, som bestyrelsen har truffet på baggrund af rapporten. 
Det er en enig bestyrelse, som står bag fyringen af Poul Jensen, som er fritstillet med øjeblikkelig virkning fra alle forpligtelserne i Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Ole Lauritzen meddeler samtidig, at han ikke ønsker at genopstille som formand på generalforsamlingen i 2017, fordi denne sag, som han udtrykker det, ganske enkelt har trukket så meget på hans og erhvervsrådets konto for goodwill. Han ønsker derfor ikke , det kommer til at påvirke fremtidens erhvervsudvikling af Kalundborg.

- Der skal nye kræfter til, siger han.

Stillingen som ny erhvervsdirektør vil snarest blive slået op, og indtil en ny erhvervsdirektør er fundet er Laila Bregner Carlsen konstitueret i jobbet.

Mest Læste

Annonce